Lumia 620 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

renac.cep

renac.cep

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 yardım
Herkese merhaba.
Dün kendime lumia 620, eşime de ace 2 aldım. Henüz bu ilk akıllı telefonlarımız olduğu için cihazlara son derece yabancıyız. İnterneti cepten kullanmıyoruz, evde kablosuz ağ yok, hatlarımızda internet paketi de yok. Cihazları meraktan ve çağa uymak için aldık. Bugün avm'de wi-fi bağlantıdan girelim dedik. Ace girdi Lumia girmedi. Eve geldiğimizde fark ettik iki cihazda da ekranın üstünde H harfi var. Neyse uğraştım ve ikisini de kapattım. Lumia ile wi-fi internete girme, mağazadan oyun,uygulama indirme ve ayarları hakkında biraz bilgi alabilir miyim?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Öncelikler aramıza hoşgeldiniz Caner bey.

ekranın üzerindeki H harfi telefonun 3Gye bağlı olduğunu temsil eder. internet pakediniz yoksa normal ücretlendirmeye tabi tutar operatörler. wi-fi bağlantısı için Lumia bağlanamadı demişsiniz. acaba ne gibi bir hata mesajı aldınız? durumu daha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olabiliriz. lakin ilk akıllı telefon tecrübenize dayanarak tarif etmek istiyorum. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır :) Lumialarda ekranı sağa çekerek Ayarlara geliniz ordan wi-fi menüsüne gelip sağdaki mandalı açık konumuna getirdikten sonra otomatik tarama başlatıp etraftaki ağları gösterecektir. bağlanmak istediğiniz ağ adına bir kez tıkladığınızda eğer varsa şifre soracaktır. şifreyi doğru girdikten sonra bağlantı kuracaktır. zaten şifre yoksa direk bağlanır.
bu arada her wi-fi hotspot vericilerininz maksimum bağlantı izni vardır. belki de buna takılmış olabilirsiniz. bu durum en çok halka açık alanlarda görülmesi de olağan bir durumdur.

• Beğen
Tepkiler: lolaman ve nanotex
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Lumia 620 ve Ace 2 de bağlantı ayarlarına gidip paket veriyi (internet)kapatın. Yoksa ay sonunda sürpriz fatura ile karşılaşabilirsiniz?.
Birde internet kullanımı yapacak iseniz kullanım amaçları nedir? ( Facebook Twitter paketleri alabilirsiniz) Üzerine 500 mb ile zar zor ay sonuna kadar webde dolaşmaya yeter gibime geliyor.

renac.cep

renac.cep

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikler aramıza hoşgeldiniz Caner bey.
ekranın üzerindeki H harfi telefonun 3Gye bağlı olduğunu temsil eder. internet pakediniz yoksa normal ücretlendirmeye tabi tutar operatörler. wi-fi bağlantısı için Lumia bağlanamadı demişsiniz. acaba ne gibi bir hata mesajı aldınız? durumu daha açıklayıcı yazarsanız yardımcı olabiliriz. lakin ilk akıllı telefon tecrübenize dayanarak tarif etmek istiyorum. bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır :) Lumialarda ekranı sağa çekerek Ayarlara geliniz ordan wi-fi menüsüne gelip sağdaki mandalı açık konumuna getirdikten sonra otomatik tarama başlatıp etraftaki ağları gösterecektir. bağlanmak istediğiniz ağ adına bir kez tıkladığınızda eğer varsa şifre soracaktır. şifreyi doğru girdikten sonra bağlantı kuracaktır. zaten şifre yoksa direk bağlanır.
bu arada her wi-fi hotspot vericilerininz maksimum bağlantı izni vardır. belki de buna takılmış olabilirsiniz. bu durum en çok halka açık alanlarda görülmesi de olağan bir durumdur.

Teşekkürler hoşbuldum.
Kurcalaya kurcalaya öğreniyorum. Hatta ayarlar menüsü için sağa çekmiyorum çünkü onu ana ekrana taşıdım :) Avm'de doruk.net wifi vardı wispotter sayfası açıldı facebook üzerinden bağlan yazıyordu sonrasında bir hata kodu verdi ama hatırlamıyorum. Ace 2 de ana sayfasındaki internet simgesini tıklayınca google sayfası çıktı facebook yazıp giriş yaptım. Vaktim olsaydı güncelleme uygulama falan da yapacaktım ama önce doğru dürüst tlf.özelliklerini ve wifi bağlanmayı öğrenmeliyim.

Lumia 620 ve Ace 2 de bağlantı ayarlarına gidip paket veriyi (internet)kapatın. Yoksa ay sonunda sürpriz fatura ile karşılaşabilirsiniz?.
Birde internet kullanımı yapacak iseniz kullanım amaçları nedir? ( Facebook Twitter paketleri alabilirsiniz) Üzerine 500 mb ile zar zor ay sonuna kadar webde dolaşmaya yeter gibime geliyor.

Desenize dün vatan bilgisayardan aldığım indirimi ay sonu faturada vereceğiz :) Evet sadece facebook, forumlar falan profesyonel kullanmam yani.

renac.cep

renac.cep

Üye
    Konu Sahibi
Şunu da belirteyim forum gerçekten kaliteli. Bilgi, destek, karşılaştırma, yardım v.b. konularda. Ayrıca zaman kaybettirse de yazılan mesajın kontrolden geçip bir süre sonra yayınlanması da ilginç. Bir de otomatik kayıt var. Gerçekten başarılı.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Şunu da belirteyim forum gerçekten kaliteli. Bilgi, destek, karşılaştırma, yardım v.b. konularda. Ayrıca zaman kaybettirse de yazılan mesajın kontrolden geçip bir süre sonra yayınlanması da ilginç. Bir de otomatik kayıt var. Gerçekten başarılı.

bir kac mesaj yazarsan yazdigin mesajlar denetime girmeden yayinlanir. Bu reklam ve kotu niyetli kişileri engellemek icin bir guvenlik onlemi.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

size küçük bir tüyo vereyim. Forum sitelerinde en alttaki temalar kısmından cep görünümünü seçerseniz forum siteleri daha hızlı açılır ve daha az veri kullanır.

- - - Eklendi - - -

Benim favorim maxicep lihgt mobil teması ;)

• Beğen
Tepkiler: renac.cep
renac.cep

renac.cep

Üye
    Konu Sahibi
İş yerinde arkadaşım bugün internet paylaşımını açtı ve sorunsuz girdim:oke:.

renac.cep

renac.cep

Üye
    Konu Sahibi
Peki arkadaşlar telefon veya sd karttaki müziklerin isimlerini değiştirmeyi nasıl yapıyoruz? ne yaptıysam bulamadım.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Akıllı telefon kullanacaksanız "internet paketi olan bir tarifeye" geçmelisiniz.
Çünkü interneti olmayan bir akıllı telefonun hesap makinesinden farkı kalmaz.
Telefonları akıllı kılan fonksiyonların çoğu internete dayanıyor.

Ben de Lumia serisine geçmeden önce sizin gibi düşünüyordum.
Telefonum akıllı olsun ama internet yemesin diyordum :)
Ama telefonu tüm fonksiyonlarıyla kullanabilmek, tam verim alabilmek ve akıllı özelliklerin keyfini çıkarabilmek için internet paketi olması gerçekten gerekiyor.

Özellikle faturalı hatlarda ciddi rekabetler, kampanyalar ve tarifeler mevcut.
Özellikle 1 GB internet paketli konuşma tarifeleri var.
Onlardan birine geçmenizi tavsiye ederim.
Ondan sonra hiçbir şeyi dert etmenize gerek kalmıyor.

Forumumuzun her bölümü birbirinden güzel, her bölümü birbirinden iyi ve yardımsever insanlarla dolu.
Ama şu an o iyiliğin ve yardımseverliğin en maximum olduğu bölümdesiniz.

Aramıza, Windows Phone ailesine hoşgeldiniz.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY ve ceza87
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Peki arkadaşlar telefon veya sd karttaki müziklerin isimlerini değiştirmeyi nasıl yapıyoruz? ne yaptıysam bulamadım.

Dosya yönetim programı yok. PC üzerinden değişiklik yapabilirsin arkadaşım.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Rica ederim arkadaşım. Elimizden geldiğince yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize :)

totobaba17

Üye
Nokia lumia 620 telefonumla evde wi-fi 'ye bağlanıyor okulda ise bağlanmıyor telefona gelen mesaj "telefonunuz eduroam Wİ-Fİ ağına bağlanamıyor"yardımcı olursanız sevinirim

Emre

Üye
Nokia lumia 620 telefonumla evde wi-fi 'ye bağlanıyor okulda ise bağlanmıyor telefona gelen mesaj "telefonunuz eduroam Wİ-Fİ ağına bağlanamıyor"yardımcı olursanız sevinirim
Windows Phone 5 Yaşındaki Çocuk Olduğu İçin Eduroam Desteklemiyor..
Ayrıca Hort :kop:

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
iki senelik konu hort olmuş ya :ehe

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Wpde şu an için eduoram desteği yok. Gdr2 yada wp10 ile gelme ihtimali olabilir.

Ayrıca bu konuya yazdığım cevaplar dün gibi aklımda. :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt