lumia 620 ve 920 güncelleme geldi

Bir değişiklik yok kapasiteden başka gözle görülür şahsen ben bir kaç özellik daha gelir diyordum şahsen hayal kırıklığı yaşadım

serinaga

Üye

İşte bu çok komikti , Hoş işin ucunda Microsoft varsa yeniden başlatmayı gözardı etmemek lazım

Güncelleme kaç mb bilemiyorum 8mbps nette 3 dakika sürdü inmesi

Sorma abi ama Nokia kaynaklı abi bu güncelleme

saynesim

Üye
Görüntülü Konuşma yine yok yine

TeAmo42

Üye
Bende kapasite kontrolü sürekli dönüp duruyor bi bitmedi bu normal mi yoksa hatalımı güncelledik :S

saynesim

Üye
Bence bu güncelleme Nokia'nın Microsoft un değil yavaş yavaş Microsoft Windows Phone güncellemeleride gelir

IVI-Elia

Üye
Bende kapasite kontrolü sürekli dönüp duruyor bi bitmedi bu normal mi yoksa hatalımı güncelledik :S

Çok uyg. alakalı olabilir.Bendeki beta ve hiçbir sıkıntı yok diğer klasörü 1GB seviyesinde seyrediyor.Bu arda o kapasite kontolu uyg. her uyg. yükleyip kaldırdıktan sonra oluşan, skydrive dosyalarını yıklerken oluşan atıl ve diğer atık dostları siler ancak "tarayıcınızın çöp doyalarınızı silmez bunu yapmak için tarayıcıyı açın"

- - - Eklendi - - -

Bence bu güncelleme Nokia'nın Microsoft un değil yavaş yavaş Microsoft Windows Phone güncellemeleride gelir

Zaten öyle "Nokia Update For Windows Phone"

Tepkiler: TeAmo42

TeAmo42

Üye
Beklemeli miyim yani?

peki nerde bu
htc cile r onlardan ses yokmu onlara gelmedımı guncelleme biri ses versınd ebakalım bu guncelleme Nokia nın mı Microsoft un mu

peki nerde bu
htc cile r onlardan ses yokmu onlara gelmedımı guncelleme biri ses versınd ebakalım bu guncelleme Nokia nın mı Microsoft un mu

Bu Nokia'nın yaptığı eklentileri içeren bir güncelleme.
HTC'cilerden ses çıkmaması normal.

Abi resimlere bakarsan Nokia Updates for Windows Phone yazıyor