Arkadaşlar OTG şu an WP telefonların hiçbirinde yok.
Çünkü WP'de henüz OTG desteği yok.
Belki güncellemeler ile aktif hale getirilebilir ileride.
Bana kalırsa çok acil bir gereklilik değil.
Bomba haber. Artık milletin elinde Galaxy Ace gibi zımbırtıları görmekten bıktım. Sonunda millet -eğer akıllıca davranıp Android var diye Ace,ucuz diye Xperia almazsa- düzgün bi giriş-orta seviyesi telefona kavuşacak. Snapdragon S4 işlemci, 512 MB ram, 5 MP kameralı hemde Windows Phone 8'li. E daha ne olsun be biraz teknolojiye ilgisi olan ve o fiyata telefon isteyen insanın gözü kapalı 620'yi alması lazım.
yok kardeşim o yönünden bakmıyacaksın. Telefonun çıkması çok kötü olmuş (bizim açımızdan) wp8 şuanda ben kimsenin elinde görmedim çıktığından beri okulda akrabağalarda ws hep s2 ve s3 ve note 2 var herkes onlardan alıyor. biz alınca havamızdan geçilmez. kendimizi bir nevi özel hissederiz : çok dikkat çekici bir telefon lumia 920
Diğer ülkelerde vergi fazla olmamasına rağmen yüksek fiyatlar çıkıyor. Sanırım biz 700-750 tl umutlarımızdan vazgeçmeliyiz. Böyle giderse türkiye de bir 850-900 fiyat çekerler gibi görünüyor. Ah be lumia yine yaptın yapacağını şimdi kim bize hareketli kutucuklar verecek kim bize değiştirilebilir kapaklar verecek kim bize windows 8 ikonlarını verecek. Herşeyi bir kenara bırakıp şu acı gerçeği dile getirmeliyim Nokia tıpkı önceki zamanlarda olduğu gibi bu kez de güldürmedi. Türkiye de 700 e satılması için nokia nın 75 euro fiyat vermesi gerekli sanırım. (Not: sinirden gülmek)