lumia 620 indirilenler

Sponsorlu Bağlantılar

sTripLees

Üye
    Konu Sahibi
lumia 620 indirilenler
Arkadaşlar az önce wp oyunlardan yani bu siteden bir oyun indirdim fakat yükleyemedim sonrasında indirdiğimi kaldırma gereksinimi duydum fakat, indirdiğim dosyayı bi turlu bulamadım. Başlattaki İExplorer tarayıcısını kullanarak indirdim. Yardım eden arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
xap dosyası mı indirdiniz?

ardacumhur

ardacumhur

Üye

sTripLees

Üye
    Konu Sahibi
.xap dosyalarını yükleyebilmeniz için sisteminizin unlock(kırılmış) olması gerekir.Sadece mağaza'dan uygulama&oyun indirip yükleyebilirsiniz.

Şu an Windows Phone 8 için unlock imkanı sadece yazılım geliştiriciler için var.Bkz:...

Çalışmalar devam ediyor,HTC 8X ile bir kullanıcı unlock etmiş ancak stabil olmadığından piyasaya sürülmedi.Beklemeye devam :)

İlgin için teşekkür ederim fakat, indirdiğim dosyayı nasıl silicem ? :D bana bu lazım

papakudioflu

papakudioflu

Admin
indirdiginiz dosyalarin formatini telefon desteklemiyorsa dosya tarayicinin onbelleginde kalir. silmek icin tarayici gecmisini temizlemeniz yeterli.

sTripLees

Üye
    Konu Sahibi
indirdiginiz dosyalarin formatini telefon desteklemiyorsa dosya tarayicinin onbelleginde kalir. silmek icin tarayici gecmisini temizlemeniz yeterli.

Sağolasın kardeşim sorunum çözülmüş oldu dediğin doğruysa yaptım silinmiştir herhalde.

Takipçi Satın Al

Üst Alt