Lumia 620 ile 720 Takas

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia 620 - 720 Takası

• Evet

Kullanılan: 4 25.0%
  • Hayır

Kullanılan: 6 37.5%
  • Servis dönüşünü bekle problem yoksa takas et

Kullanılan: 6 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 620 ile 720 Takas
620'me karşılık 720 takas teklif edildi sizce takas etmeli miyim ?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kesinlikle takas etmelisin

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Aynen, hasarsız,garantili,faturalı,içine sinen bir NL720'den bahsediyorsak bekleme bile

ÖEY

ÖEY

Üye
Eğer 620'den memnun değilsen takas edebilirsin bence, ama yok ben halimden memnunum dersen hiç gereği yok maceraya atılmanın :D:D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
2 aylık telefon tek sorunu var sim kartı giriş yerindeki koruyucu kapağı kırılmış onu servise gönderecek eğer serviste telefonun herhangi bir yerini patlatmazsalar takası yapacağım

İş değişti.

Ben olsam şu an değiştirmem çünkü hasarsız bir cihazın sim kapağı kırılmıyor kendi kendine :hmmm

Tepetaklak düşmüş o cihaz ;)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi

İş değişti.

Ben olsam şu an değiştirmem çünkü hasarsız bir cihazın sim kapağı kırılmıyor kendi kendine :hmmm

Tepetaklak düşmüş o cihaz ;)

düşürme değil :D sim kart yuvasının kapağını çıkarmak isterken elinde kalmış :D

skynet

Üye
Hiç bulaşma :pro:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bence sen keyfini kaçırma.

O cihaz servise gidecek.Seninki daha tek başına sokağa bile çıkmadı :kop2:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve mesutcinik
SonyXperia

SonyXperia

Üye
takas kesinlikle zaten 620 nin inç durumu bile takas etmek için bir sebep bana göre

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
ardacumhur

ardacumhur

Üye
NL620'ye AMBER geldiğini de unutma ;)

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
NL620'ye AMBER geldiğini de unutma ;)
Zaten pazartesi servise gidecek 1 hafta falan kalır herhalde orada servisten döndüğünde AMBER OTA'ya gelmiş olursa takası iptal ederim ama gelmemişse ve bir problem yoksa takas ederim diye düşünüyorum :islik

yeminli06

yeminli06

Üye
Bence etme kimse kalkıpta 720 ile 620 takas etmez sıkıntı yoksa. Servisi bekleme sağlam gelirse zaten o kişi vazgeçer takastan vardır onun bir şeyi :oke:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
    Konu Sahibi
Bence etme kimse kalkıpta 720 ile 620 takas etmez sıkıntı yoksa. Servisi bekleme sağlam gelirse zaten o kişi vazgeçer takastan vardır onun bir şeyi :oke:
yalnız ben çok büyük bir detayı atlamışım :off: takası isteyen ablam

Plesk234

Üye
:)720 kasası 920 820 vb serilerle aynı ekran gorilla glas koruma ve güncellemeleri tam alıyor kaçırma

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Servise gitsin gelsin duruma göre bakalım yaparım büyük ihtimalle :islik servisten kaç günde gelir aklıma takılan tek soru o :hmmm

Eğer sadece kapaksa çok uzun sürmez ;)

Bölgeye göre değişir ancak gün içerisinde verilebilir tabi şanslıysan.En geç 1 haftada sende olur :)

Üst Alt