lumia 620 hard format atılamıyor!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
lumia 620 hard format atılamıyor!!!!
Mrb arkadaşlar . Lumia 620 kullanıyorum hard format atıcam bir türlü atamıyorum . Ses kısma+güç+kamera tuşlarına aynı anda basıyorum Nokia yazısı çıkıyor 2 saniye durduktan sonra ekran kapanıyor bir kaç dakika bekliyorum hiç bir şey olmuyor . Ne yapıcam ?

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Mrb arkadaşlar . Lumia 620 kullanıyorum hard format atıcam bir türlü atamıyorum . Ses kısma+güç+kamera tuşlarına aynı anda basıyorum Nokia yazısı çıkıyor 2 saniye durduktan sonra ekran kapanıyor bir kaç dakika bekliyorum hiç bir şey olmuyor . Ne yapıcam ?

Hepsine basıp titredikten sonra güç tuşundan elini çek diğerleri aynen basılı şekilde yazı gelene kadar bekle.

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o dediğini de yaptım telefon normal açılıyor sadece tek değişen tarih ve saat geri kalan her şey aynı format işlemi başlamıyor ..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hard format atmak için telefonunuzun kapalı olması gerekiyor.

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kapatıp yapıyorum zaten ama hafıza kartıyla sim kartı çıkartıyorum teli kapatıp öyle yapıyorum ..

- - - Eklendi - - -

Admin sen yardımcı ol bari nasıl atıcam hard formatı ??

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Admin sen yardımcı ol bari nasıl atıcam hard formatı ??

Adım 1
Telefonun şarjda olmamasına dikkat edin, bağlı ise şarj aletini çıkarın.
1. Telefonu kapatın.
2. Ses kısma tuşuna basılı tutun ve şarj aletini takın. Eğer doğru yaparsanız ekranda ünlem işareti (!) görünür.

(Çıkmak için ses kısma ve güç tuşlarına birlikte basarak 10 saniye basılı tutun).

Adım 2

Sonra sırayla şu tuşlara basın.
1. Ses yükseltme
2. Ses kısma
3. Güç
4. Ses kısma

Adım 3
Telefon kendini resetleyerek otomatik olarak geri açılacaktır.

Eğer bu da başarısız olursa, telefonu bataryası bitene kadar açık bırakın. Ve telefonun şarjının tamamen dolmasını bekleyin.

Çoğu kişide bu yöntemin işe yaradığı görülmüştür.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bir de yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla siz telefonu flaşlamaya çalışırken çökertmişsiniz gibi duruyor :hmmm
Çünkü Nokia yazısı gelip geri kapanması durumu genellikle başarısız flaş işlemlerinden sonra olur.

Bu durumda hard format durumu kurtarmayabilir, dead flaş atılması gerekir.

Churchil

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hard format lumialara nasıl atılır araştırdım bu çıktı bende yaptım

Takipçi Satın Al

Üst Alt