csH
Üye
-
Konu Sahibi
-
1 yıl 15 gün garantisi var daha200-250 arası olur diye tahmin ediyorum yada ebayden ekranı siz alın taktırın eğer garanti süresi az ise
625 için mi 620 için mi180 ₺ demişti bana Nokia care düşen tuşlarla beraber 240₺'ya çıkmıştı
Nokia 1100 ile gönderildi.
620 için 625 çok şükür daha sağlambu haliyle satsam mı ama kim alır zaten sağlam olsa 300 verirler. satsam 300 lira edecek bi telefonun ekranına 200 lira vermek çok saçma neyse pazartesi olsun bakarım bi çaresine
1 yıl 15 gün garantisi var daha
625 için mi 620 için mi
yaptırmış mıydın620 için 625 çok şükür daha sağlam
orijinal gibi oldu mu güvenemiyorum telefoncularaBen dokunmatik paneli 100 tl ye yaptırdım (Garantiye vermedim).
Orijinal taktırdım ve tanıdık. Kesinlikle farklı bir panel değil.Eğer İstanbul da isen yardımcı olurum sanaorijinal gibi oldu mu güvenemiyorum telefonculara
sağol ama maalesef balıkesirdeyim ve güvendiğim tanıdığım hiç telefoncu yok seçimler için memlekete gideceğim ama o kadar da beklemek istemiyorum 8.1 preview gelmeden halletmem lazımOrijinal taktırdım ve tanıdık. Kesinlikle farklı bir panel değil.Eğer İstanbul da isen yardımcı olurum sana
nerden alabilirim orijinal paneliorijinal dokunmatik panel alabileceğim site var biliyor musunuz @bulutsuzgece @papakudioflu80 tl civarında orinal panel alıp kendiniz takabilirsiniz.( Youtube de söküm videoları mevcut. İzleyin bence).
Öbür türlü teleservice en az 150 tl çeker 1 ay beklemesi de cabası olur.
nerden alabilirim orijinal paneliorijinal dokunmatik panel alabileceğim site var biliyor musunuz @bulutsuzgece @papakudioflu
tamircide değil serviste yaptırdımTelefon tamircilerinde taktırdığınızda cihgazınız garanti dışı oluyor ve bir daha ücretsiz onarılmıyor.
"Balıkesir Nokia care halletti"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?