papakudioflu Emekli Yönetici MrCommanDTr' Alıntı: Olmaz abi hatta Nokia Türkiye Lumia lansmanı yapmazsa biz yaparız Genişletmek için tıkla ... bak bu iyi fikir dur ben bunu nokia Türkiye ile bir konuşayım şöyle filipinlerdeki gibi bir görsel şov da ayarlayalım
MrCommanDTr' Alıntı: Olmaz abi hatta Nokia Türkiye Lumia lansmanı yapmazsa biz yaparız Genişletmek için tıkla ... bak bu iyi fikir dur ben bunu nokia Türkiye ile bir konuşayım şöyle filipinlerdeki gibi bir görsel şov da ayarlayalım
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: O zaman party de yok Genişletmek için tıkla ... benim lumia m yok ki zaten iphone kullanıyorum şu anda ---------- Eklendi @ 01:18:31 ---------- Yazıldı @ 01:16:54 ---------- Eykul' Alıntı: onu yapacagina bulusma organize et (reina da) Genişletmek için tıkla ... reina da öyle bir grup programı için 200bin lira gibi bir ücret ödemek gerektigini hatırlatırım canım arkadaşım
Eykul' Alıntı: O zaman party de yok Genişletmek için tıkla ... benim lumia m yok ki zaten iphone kullanıyorum şu anda ---------- Eklendi @ 01:18:31 ---------- Yazıldı @ 01:16:54 ---------- Eykul' Alıntı: onu yapacagina bulusma organize et (reina da) Genişletmek için tıkla ... reina da öyle bir grup programı için 200bin lira gibi bir ücret ödemek gerektigini hatırlatırım canım arkadaşım
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: benim lumia m yok ki zaten iphone kullanıyorum şu anda ---------- Eklendi @ 01:18:31 ---------- Yazıldı @ 01:16:54 ---------- reina da öyle bir grup programı için 200bin lira gibi bir ücret ödemek gerektigini hatırlatırım canım arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Butun grup icin sen odemessin ya
papakudioflu' Alıntı: benim lumia m yok ki zaten iphone kullanıyorum şu anda ---------- Eklendi @ 01:18:31 ---------- Yazıldı @ 01:16:54 ---------- reina da öyle bir grup programı için 200bin lira gibi bir ücret ödemek gerektigini hatırlatırım canım arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Butun grup icin sen odemessin ya
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Butun grup icin sen odemessin ya Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun büyük yükten kurtardın beni
Eykul' Alıntı: Butun grup icin sen odemessin ya Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun büyük yükten kurtardın beni
Cihanî Sultan Üye papakudioflu' Alıntı: allah razı olsun büyük yükten kurtardın beni Genişletmek için tıkla ... Yükün 20bin'e düştü hünkarım.
papakudioflu' Alıntı: allah razı olsun büyük yükten kurtardın beni Genişletmek için tıkla ... Yükün 20bin'e düştü hünkarım.
papakudioflu Emekli Yönetici Cihanî Sultan' Alıntı: Yükün 20bin'e düştü hünkarım. Genişletmek için tıkla ... senin canın sagolsun hünkarım senin için her yükün altına girerim
Cihanî Sultan' Alıntı: Yükün 20bin'e düştü hünkarım. Genişletmek için tıkla ... senin canın sagolsun hünkarım senin için her yükün altına girerim
Cihanî Sultan Üye papakudioflu' Alıntı: senin canın sagolsun hünkarım senin için her yükün altına girerim Genişletmek için tıkla ... S.E.C.R.E.T' Alıntı: Benden habersiz parti ha? Genişletmek için tıkla ... Öyle şey olur mu Maktul'üm?
papakudioflu' Alıntı: senin canın sagolsun hünkarım senin için her yükün altına girerim Genişletmek için tıkla ... S.E.C.R.E.T' Alıntı: Benden habersiz parti ha? Genişletmek için tıkla ... Öyle şey olur mu Maktul'üm?
S.E.C.R.E.T Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Öyle şey olur mu Maktul'üm? Genişletmek için tıkla ... Maktul mü olduk şimdi
papakudioflu Emekli Yönetici S.E.C.R.E.T' Alıntı: Maktul mü olduk şimdi Genişletmek için tıkla ... emre avatardaki lumia800 mü
S.E.C.R.E.T Üye papakudioflu' Alıntı: emre avatardaki lumia800 mü Genişletmek için tıkla ... Evet abi hayalim.
S.E.C.R.E.T Üye MrCommanDTr' Alıntı: Nasip olur inşallah kardeşim Genişletmek için tıkla ... Sağol Can'ım