lumia 610 dil sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mamix74

mamix74

Üye
    Konu Sahibi
lumia 610 dil sorunu
Arkadaslar bende lumia 610 model cep telefonu var.cihaz almanyadan geldi ancak turkce dil destegi yok guncelleme cikarmi cikmazsa nasil turkce olablilir yardimxi olurmusunuz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
windowsphone işletim sistemi icin Türkce dil destegi bulunmamaktadır. Cihaz icin unlock yontemi cikana kadar da dil yuklemen imkansiz. Kisaca biraz beklemen gerekiyor. Tabi onumuzdeki aylarda wp7.8 guncellemesiyle gelip gelmeyecegi de belirsiz.

ecel54

ecel54

Üye
türkçe dil mevcut değil. Wp 7.8 güncellemesi ile gelebilir. Telefonunun bootloader'ı açıksa dil yükleyevilirsin

mamix74

mamix74

Üye
    Konu Sahibi
botliaderin acik okdugunu nsail anliycaz yardim edermisin

ecel54

ecel54

Üye
nokia dload olarakmı gördü flash bellek olarakmı. Bu arada 610 için custom rom varmı bilmiyorum

mamix74

mamix74

Üye
    Konu Sahibi
kardesim bende pek anlamiyorum ama bilgisaysrda usb takarsinda dosyalari goeuntulemek icin tiklayin falan cikmadi Boyle kullanicax galiba

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya onunda ne zaman galecegi turkce dil olacagi belirsiz heralde
gelecegi tarih tam olarak belli olmasa da bugün bir yerde gördügüm bir haberde lumia900 için özel olarak bu ay sonunda wp7.8 güncellemesi yayınlanabilirmiş.tabi bu bilgi dogrulanmış veya resmi bir bilgi degil.

mamix74

mamix74

Üye
    Konu Sahibi
peksla Buna yuklenebilirmi

mamix74

mamix74

Üye
    Konu Sahibi
insallah bakalim bu arada ilgine cok tesekkur ederim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Şu Microsoft'un etkinliği bir gerçekleşsin de, Navifirm'de bayağı kıpırdanmalar olacaktır...

mamix74

mamix74

Üye
    Konu Sahibi
ekinlik ne zaman

Üst Alt