Telefon Tavsiyesi Lumia 530 Alacağım, Sizce Telefon Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lumia 530 Alacağım, Sizce Telefon Nasıl?
Lumia 530 almak uzereyim kullanimim stabilite face vatsap müzik az oyun falan işte beni 2 sene götürür mu sizce? Çünkü bu artik son telefonum bu fiyatta alabilecegim androidle berbat. Sizce 530 nasil?

Sensation

Emekli Yönetici
Kesinlikle 525 şimdilik.

Tepkiler: emz, MixRadio ve muhammettvurucu
530 a vereceğin parayla 820 - 920 al ?

Tepkiler: muhammettvurucu

-_SEFA_-

Üye
Bence de 525 ideal. Ayrıca başlıkta sıkıntılı

Konu Sahibi
Evkurdan öğle yemeğindeki ayran parami biriktirip alacağım babam artik almiyo 4 tane telefondan sonra evkurdan 530 alabiliyorum başka hiçbir yolla telefon Alamiyorum. Peki bildirimler face facebook messenger ve vatsap ta sikintili mi?

-_SEFA_-

Üye
Kardeş onlarda sıkıntı yok ta 600 tl yazık günah. Pişman olursun bak sonra. İyisi mi sen bi 250-300 biriktir de ikinci el 525 filan al. Yada direk 400 biriktir sıfırını al. Tabiiki karar senin ama bence pek mantıklı değil.

Konu Sahibi
Su an telefona ihtiyacım var ve biriktirecek zamanim zok malesef

Konu Sahibi
Beyler lumia siparisi vermek uzereyim yalniz bildirimlerle ilgili bilgi almak istiyorum. Face facebook messenger ve vatsap ta bildirimler sikintili mi?

Facebook bilmiyorum yalnız whatsappta sıkıntı yok.

Şu an hiçbirinde sıkıntı yok.
Gönül rahatlığıyla alabilirsin.

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sizce 530 bunlari ve müzik dinleyen arada da oyun oynayan biri için nasil bi seçim?
Bunlaeviçin düşük donanımla uygun fiyatta her cihaz işini rahatça görür. Lumia 530 da en iyi seçeneklerden biri

Konu Sahibi
Markkette face ve facebook messenger göremedim link atabilir misiniz?

Face arada bildirim paneline gelıor bende bide face karosunun üstünde eskısı gibi bildirim gozukmuyor bende öyle

Keşke 920 alsaydın pişman olacaksın bana sorarsan yazık olmuş 600 tl ne 925 in bir suru temizi var 550 - 600 tlye yanlış seçim yapmışsın

920 hiç onermem kullanıorum sırf kalın dıye resmen takoz istersen 1 ay telsiz kal yinede onu alma alacaksan 925 al

Evkurdan nasil alacaksin yanilmiyorsam 18 yasini doldurmamissin ?

Ewkur muhabbeti ney arkadaşlar anlatır mısınız bn18 deyim evku işkura giden tanıdım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...