Telefon Tavsiyesi Lumia 525

Sponsorlu Bağlantılar

gitarist731

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 525
Merhaba arkadaslar
Telefonum Galaxy W. Yere düşürdüğüm için ekranında problem var. Yazılar net değil. Yani telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Androidden cidden sıkıldım. Bu yüzden wp8 bir telefon düşünüyorum. Gelecek sene üniversite sınavına girecem. Yani 1 en fazla 1.5 sene idare etse yeter. Telefonu kullanım amacım internet müzik. Oyun çok önemli değil. Lumia 520 yi beğenmiştim ama 512 mb ram kısıtlaması varmış. Ben de Lumia 525 e baktım. Tek farkı 1 gb rami olması. oyun oynamayacam diyosun ama 1 gb istiyorsun diyebilirsiniz belki ama hemen hemen aynı fiyata daha iyisini almak varken de ötekini almak mantıksız olur. Bu rn Türkiye ye gelecek mi, gelecekse ne zaman gelir? Bütçem 550-650 arası. Daha iyi bir telefon varsa bu fiyata nedenleriyle birlikte yazarsanız teşekkür ederim.
 


monteboy

monteboy

Üye
520 yeter dostum, windows ram kullanimi android gibi değil
 

gitarist731

Üye
    Konu Sahibi
evet okuduğum kadarıyla öyleymiş çekici gelen özelliklerinden biri o zaten ama yinede fiyat farkı fazla olmazsa 525 daha alınası bir telefon olmaz mı?
 
monteboy

monteboy

Üye
daha ülkeye gelmediği için hani bu aralar alcaksan 520 en iyi seçenek gibi duruyo fakat 525in aynı fiyatlardab satilcagini sanmam
 

skynet

Üye
525'in ekranında "ClearBlack" varmı bilmiyorum ama 520'de olmadığı için (625'de dahil) ekranı diğer lumia modellerinden daha soluk bence birazda ha ekle 720 al :oke: Ram olayına da gelince zaten oyunla pek aram yok diyorsun o kadar dert etme ram olayını bence ;)
 

gitarist731

Üye
    Konu Sahibi
720 nin görüntüsü çok güzel eğer bütçeyi artırabilirsem onu da ekleyeyim listeye. 15 tatilde almayı düşünüyorum.oyun oynamam derken oynayacak zamanım yok yani gelecek sene sınava girecem üniversiteye geçerken ilk sene bilgisayar almayı düşünüyorum sonra da yeni bir gitar anlayacağınız telefon alamayabilirim bu yüzden 525 daha cazip geliyo flashla ön kamerayla da işim yok olmasada olur
 
Takipçi Satın Al


Üst Alt