Lumia 520 ye karşılık gelen telefon

Sponsorlu Bağlantılar

yusuff76

yusuff76

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 ye karşılık gelen telefon
Yrdm

lumia yeter gardaş

efo81man

efo81man

Üye
onun ayarında başka bi marka mı istiyosun

efo81man

efo81man

Üye
s3 mini ama almayı düşünüyosan s3 mini alma çöp

efo81man

efo81man

Üye
4 ay s3 mini kullandım oyun için istiyorsan hiç alma WİNDOWS PHONEDEN vazgeçme android fln yaramaz

lazye

lazye

Üye
ya discovery yada lumiada kal

enterneoll

enterneoll

Üye
S3 mini aslında yüksek kalıyor dostum s3 minide yapabileceğin şey lumialardan çok daha fazla

MaxipmaN

Üye
s3mini oluyor

mürteza16

mürteza16

Üye
s3 mini

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
520 bırakılıp ona fiyatta android telefon alınmaz.ya wpde kalın yada fiyati minimum 550-600seviyesine çekmelisiniz.

@Safak

@Safak

Üye
nokia x

Invoke

Invoke

Üye
Aman samsung al. Hele ki S3 mini ve benzeri cihazları... Lumiadan sonra acayip memnun olursun. Androide bugüne dek geçmediğin için üzülürsün. (!)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve KinG CrazY
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Moto g

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Android alınacaksa en az bir milyarını çıkaracaksın. Düşük bi android cihazı asla alınmaz. Hele 520 yerine hiç alınmaz.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Dostum sana şöyle bişey söyliyim S3 Mini'de daha çok eğlenirsin Lumia 520'e kıyasla ama bir süre sonra telefon sıkıntı çıkarır mı bilemem, arayüzü sıkıntılı oluyor Samsung'ların. 550-600 tl aralığında Sony Xperia M modeli var tasarımı hoştur ayrıca oyunların çoğunu çok rahat oynarsın, S3 miniden daha iyi performans verir, youtubedan oyun videolarına bakabilirsin.

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
s3 mini karşılık geliyor ama düşük fiyatlı android cihaz önermem pek hem de samsung hiç önermem.yine de sen bilirsin

fk555897

fk555897

Üye
520'nin Samsung'da dengi S3 Mini. Bence S3 Mini alma. 520 çok daha iyi.

Emre

Üye
Nokia X Rahat 3 sene gider telefon taş gibi 500 tl

Üst Alt