Öneri Lumia 520 Şarj Olmuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 520 Şarj Olmuyor!
Dha Yarım Saat Öncesine Kadar Şarj Oluyordu Şimdi 3 Yerde Denedim Pc Den Usb Normal Şarj Usbli Şarj Ama Cihazda Şarj 2 di kapandı şimdi takıyorum şarja nokia yazısı geliyor sonra şarj bitik doluyor simgesi var sonra tekrar kapanıyor açılmıyor napcam usb yerimi bozuldu acıba ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Dha Yarım Saat Öncesine Kadar Şarj Oluyordu Şimdi 3 Yerde Denedim Pc Den Usb Normal Şarj Usbli Şarj Ama Cihazda Şarj 2 di kapandı şimdi takıyorum şarja nokia yazısı geliyor sonra şarj bitik doluyor simgesi var sonra tekrar kapanıyor açılmıyor napcam usb yerimi bozuldu acıba ?
hayır sadece ses tuşlarına ve güç tuşuna basılı tut 1dk falan telefon açılacaktır ve herk sorunuz için lütfen konu açmak yerine sabit konulardan sorun

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
hayır sadece ses tuşlarına ve güç tuşuna basılı tut 1dk falan telefon açılacaktır ve herk sorunuz için lütfen konu açmak yerine sabit konulardan sorun
Onu Bende Biliyorum Meğersem Şarj Cihazı Okumuyormuş Çin Malı Olanı Takmışım :D

beats

beats

Üye
Nokia yazısı geliyor ve titriyorsa o cihaz açılır, bekleyin.
O zaman :sirit:

Warnings

Üye
    Konu Sahibi
:D

skynet

Üye
:sirit:

tgoksen1

Üye

Dejavuex

Dejavuex

Üye

Rainesto

Rainesto

Üye

csH

csH

Üye

skynet

Üye

4MaGuS

4MaGuS

Üye
orijinal cihaz dışında farklı sarj cihazları takmamaya özen gösterim derim sorun yaşıya bilirsiniz bunların dışında da bu arada aklıma ilk gelen şeyi yazdım siz bunuda denedim diye yazsaydınız emin olun yazmazdım iyi forumlar

Üst Alt