lumia 520 kullananlar bi bakın.

Sponsorlu Bağlantılar

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
lumia 520 kullananlar bi bakın.
bu telefonu alacağım da ayrıntılı bilgi verebilir misiniz şu konularda.
-kamera video çekimleri mükemmel mi? Carl zeiss kullanmıyor diye biliyorum ama lumialar kamera konusunda yetenekli diyorlar... Video konusunda ayrıntılı bilgi verir misiniz ? Bir de gece çekimlerinde nasıl. Flaş yok biliyorum fotoğraf ve video kötü ışıkta nasıl ?
- hangi dosya uzantıları destekliyor ? Java desteği var mı yoksa emulatörü çıktı mı ?
Kardeşler lütfen ayrıntılı bilgi verin

kursat99

kursat99

Üye
Carl Zeiss yok. Ama resim çektiğinde bu 5 Mpx mi diyeceksin. 30 FPS de 720P video çekiyor yani HD. Video tatmin edici. Resimlerde gündüz mükemmel. Oto-fokus ta var o yüzden çok güzel resimler çekebiliyorsun. Geceleyin zorluk çıkarıyor ama.
Java desteği yok bildiğim kadarıyla. Emulatorlede karşılaşmadım.

Teknolojihastası

Teknolojihastası

Üye
    Konu Sahibi
Carl Zeiss yok. Ama resim çektiğinde bu 5 Mpx mi diyeceksin. 30 FPS de 720P video çekiyor yani HD. Video tatmin edici. Resimlerde gündüz mükemmel. Oto-fokus ta var o yüzden çok güzel resimler çekebiliyorsun. Geceleyin zorluk çıkarıyor ama.
Java desteği yok bildiğim kadarıyla. Emulatorlede karşılaşmadım.

Ace 2 mi önerirsn bunu mu...

kursat99

kursat99

Üye
Ace 2 nin video çekimini görmedim. Donanım hemen hemen aynı sayılır. Ama RAM 768 Mb, ben bunun o telefona yeteceğini sanmıyorum. O telefon hakkındaki yorumlar da çok iyi değil. Ben olsam 520, 620 veya illa Android se en düşük S3 Mini derim.

Üst Alt