Öneri lumia 1520 internet hız problemi

Sponsorlu Bağlantılar

nigzes1907

nigzes1907

Üye
    Konu Sahibi
lumia 1520 internet hız problemi
merhaba arkadaşlar 1 haftadır dikkatle takip ettiğim bir sorun var l1520 cihazımı hız testine sokuyorum vodafone hatla denedim 0,12 mps çıkıyor cihazı kapatıp açıyorum 10,00 mps çıkıyor ve bir haftadır bu böyle bu olayın farkına varmamın sebebi avedan vodafone gecmek oldu diye tahmin ediyorum benzer sıkıntılar sizdede varsa paylaşabilirmisiniz yoksa cihazı servise yollamayı düşünüyorum

NOT:Başka hatla deneme fırsatım olmadı

Testi speedtest.net programıyla yaptım deneyip paylaşalım lütfen....

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Onur arkadaşımızın yorumunu okusaydın sorunu görebilirdiniz. :kop2::kop2:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mobil testte sıkıntı var bu arada. Yakın bir zamanda düzeltme güncellemesi yayınlanır diye düşünüyorum açıkçası.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: merlin19, Peocawe ve MaxipmaN
nigzes1907

nigzes1907

Üye
    Konu Sahibi
hımm olabilirmi diye baktımda yok usta sıkıntı cihazda gibime geliyor microsoftun uygulaması var network speed test diye onuda denedim oda aynı

bide bu resimleri nerden yüklüyonuz boyle ekrana çıkıyor kaç site denedim hiçbirinde beceremedim ((=

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
adresine girin göz at ile resmi seçin ve yükleyin. Yükleme bitince forumlar linkini kopyalayıp konuya ekleyiniz.

Diğer yol ise oradan direkt adresi kopyalayın [•img link adresi [•/img] şeklinde yazınız (img kodunun başındaki • işaretlerini siliniz)

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Az önce lumia 830da yaptım Türkcell hattım

nigzes1907

nigzes1907

Üye
    Konu Sahibi
evet sıkıntı yine başladı bunlar internete giremediğim facede res,m acamadığım bağlanamadığım anlar

Buda teli resetledikten sonra olan

Buda aradaki zaman farkı

En üstte ilk 2

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Bunuda sizin yaptığınız programla yaptım

merlin19

merlin19

Üye
Arkadaşım önce telefonunu 3g ye alıyorsun bekle üstte H gördüğünde Speedtest in uygulamayı aç serveri bulacak sonra ;
Sanırım istanbuldasın ; aynen uygula wifi var ise önce wifi aç hücreseli kapat :

Speedtest i aç ve aynen uygula..

Çıkan Sonuçlar : Unutmayın Pingleme sistemi ile ölçüm yapar yani sizin cihazdan karşı serveri ping eder ve geri dönüş süresine göre size ölçüm yapar sunucusu kötü olan ve yoğun olan yeri programı açtığınızda kendisi seçiyorsa o testten iş çıkmaz ben genelde hangi ağ yada hat olursa olsun hız testimi Vodafone sunucularına yaparım en sağlıklı sonucu alırım not birde bu test diğer odadan wifi ile uzaktan Kablosuz ile yapıldı :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt