Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 1520 güzel mi?
Sponsorlu Bağlantılar
mousete
Üye
Konu Sahibi
Lumia 1520 güzel mi?
Sorun çıkarıyor mu?arıza yapar mı?hızı,uygulamaları,kalitesi nasıl?
Windows isletim sistemi oldukca kullanaslk bence denemelisin guzel bir telefon.
Grotesk
Üye
Söylediğin telefon her iş için ideal Windows daha önce kullanmadıysan bu telefonla başlayabilirsin karar sizin iyice araştırın,gidin bir mağazada elinize alıp kurcalayın,alternatifler ile karşılaştırın sonra tercih edin.
fk555897
Üye
Bence Lumia 1520 çok güzel telefon. Kesinlikle almanı öneririm.
drivenn
Üye
5s kullanıcısı olarak şu ana kadar aklımı kurcalayan tek telefon. İphone almasaydım kesinlikle tercihim 1520 olurdu
şunu söyleyebilirim iphone gerçekten farklı uygulama kalitesi malzeme kalitesi stabilite hız gerçekten çok çok iyi bir de bağımlılık yapıyor bir defa kullanan çoğu kişi bırakamıyor
şunu söyleyebilirim iphone gerçekten farklı uygulama kalitesi malzeme kalitesi stabilite hız gerçekten çok çok iyi bir de bağımlılık yapıyor bir defa kullanan çoğu kişi bırakamıyor
Bu bir protestoydu. Senin yazdigin da aynen boyle "Bence Lumia 1520 cok guzel telefon. Kesinlikle almani oneririm" Ooo cok tesekkurler hemen almaya gidiyorum...
Bak adam oraya sorun cikarir mi, ariza yapar mi, hizi nasil, uygulamalari nasil, kalitesi nasil yazmis. Sen de sadece guzel telefon kesinlikle al demissin. Asil bu nasil bi cevap?