Lumia 1520 güzel mi?

Sponsorlu Bağlantılar

mousete

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 güzel mi?
Sorun çıkarıyor mu?arıza yapar mı?hızı,uygulamaları,kalitesi nasıl?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Sorun çıkarıyor mu?arıza yapar mı?hızı,uygulamaları,kalitesi nasıl?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Her telefonda sorun/arıza çıkabilir.Bunu kimse garanti edemez.Mağaza gelişmeye devam ediyor.Kalitesi 10 üzerinden 10

0MG90

0MG90

Üye
Bunu alacağıma Z1 veya Z1c alırım :D Veya Note 3.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Windows isletim sistemi oldukca kullanaslk bence denemelisin guzel bir telefon.

Grotesk

Grotesk

Üye
Söylediğin telefon her iş için ideal Windows daha önce kullanmadıysan bu telefonla başlayabilirsin karar sizin iyice araştırın,gidin bir mağazada elinize alıp kurcalayın,alternatifler ile karşılaştırın sonra tercih edin.

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.
fk555897

fk555897

Üye
Bence Lumia 1520 çok güzel telefon. Kesinlikle almanı öneririm.

drivenn

Üye
5s kullanıcısı olarak şu ana kadar aklımı kurcalayan tek telefon. İphone almasaydım kesinlikle tercihim 1520 olurdu:)

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
5s kullanıcısı olara. şu ana kadar aklımı kurcalayan tek telefon. İphone almasaydım kesinlikle tercihim 1520 olurdu:)

apple kendini gekistiremiyor ki iphone 5 de kaldi ama samsung da S5. lumiada 1520 çıktı.

drivenn

Üye
şunu söyleyebilirim iphone gerçekten farklı uygulama kalitesi malzeme kalitesi stabilite hız gerçekten çok çok iyi bir de bağımlılık yapıyor bir defa kullanan çoğu kişi bırakamıyor:)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
şunu söyleyebilirim iphone gerçekten farklı uygulama kalitesi malzeme kalitesi stabilite hız gerçekten çok çok iyi bir de bağımlılık yapıyor bir defa kullanan çoğu kişi bırakamıyor:)
Konu dağılmasın. :oke:

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice.

drivenn

Üye
Ok

meg1ddo

meg1ddo

Üye
1520 değilde 930 u beklerdim ben, 1520 çok iyi telefon ama çok büyük, tablet nerdeyse, taşınması zor olur.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Nasıl bir cevap bu?

Bu bir protestoydu. Senin yazdigin da aynen boyle "Bence Lumia 1520 cok guzel telefon. Kesinlikle almani oneririm" Ooo cok tesekkurler hemen almaya gidiyorum...

Bak adam oraya sorun cikarir mi, ariza yapar mi, hizi nasil, uygulamalari nasil, kalitesi nasil yazmis. Sen de sadece guzel telefon kesinlikle al demissin. Asil bu nasil bi cevap?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

Üst Alt