ArMaGeDdOn_87
Üye
O büyük dev artık microsoft olduBende Sabahtan beri bunu anlatmaya çalışıyorum Nokia Koca bir dev bu kadarda ezmemek lazım.
O büyük dev artık microsoft oldu
gerçekten miNokia Aynı Zamanda Bir Kablo Üreticisi
1020 neden 5 mp de daha ıyı cekıyo ?1020'nin farkı ortada
İso değerleri de önemli tabi.
Hepsini test etmiş birisi olarak 1020 en iyisi
Iyi güzelde o kadar patent ile bile dünyanın servetini kazanan Nokia ondan dolayı mı Microsoft a bedavaya gitti?
Millete fan diyorsun ama tam bir Nokia Fanı olarak yazmışsın arkadaşım. Emin ol senden daha fazla belki senden daha az ama Nokia ya karşı hep bir sevgim saygımolmuştur. Yazılanlara bakınca ağırlık kamera, başka da birsey yok İşte...
N8 kullandım çok güzel cihazdı gerçekten, N9 ise Nokia nin özellikle tipiyle en baba telefonu idi.
İnan yazdıklarına alındığımdan filan yazmadım ama kimin malı kimin firması için tencere kapak muhabbetine girmişsin üzüldüm.
Kendini savunmaktan kurtarmaktan aciz Nokia bir kamera ile mi kurtaracak o koca eski şansını. ?
Kendi ayağına kurşun sıkan firmayı millet neden bu kadar savunur anlamıyorum.
Son cümlelerim geneldir..
Bİ ARKADAŞ DEMİŞ Kİ NOKIA SADECE KAMERA GERİSİ FIS SEN HERALDE LUMIA 1520 Yİ GÖRMEDİN İNCELİK EKRAN İŞLEMCİ HIZI AKMERASI İLE 1 NUMARA
ona bile gerek ben 920 ile her işimi en ufak bir kasma olmadan veya farklı sorunlar çıkmadan yapıyorsam bu telefon sadece kamera telefonu diye geçmiyor, yanlış mı düşünüyorumBİ ARKADAŞ DEMİŞ Kİ NOKIA SADECE KAMERA GERİSİ FIS SEN HERALDE LUMIA 1520 Yİ GÖRMEDİN İNCELİK EKRAN İŞLEMCİ HIZI AKMERASI İLE 1 NUMARA
Yav dostum ne zaman mesajlarını görsem nefesimi tutarak okuyorum, haklısın özellikle patentler konusunda..Hayır hala birşeyleri söylüyorsunuz ama arkasında duramıyorsunuz bakın Lumia ve asha serileri + gsm teknoloji patentleri 10 yıllığına verildi satılan birşey yok kafanız hala basmıyor 7 Milyar dolara sen nokianın Tabelasını alamazsın bırak patentlerini bu bir bitirme planı Piyasada Çöp çok marka var Microsoft tekeli boşuna anlaşmadı nokia ile çoğu üretici 2015 den sonra istesede istemesede Microsofta mahkum kalacak diyecek windows phoneli cihaz üret üretmedimi? patent izni vermeyecek verdikleri ilede anlaşmaları fesh edecek ortada biten bir nokia yok artık iştirak şirketi oldular ve 10 yıl boyunca Microsftun borusu ötecek bazılarınız sadece kamera diyorsunuz ya hocam 2. kattan iphone 5s ile Lumia 920 asvalta attım 3 bin tl lik cihaz parçalandı 1650 tl lik lumia hala tek çizik yok onu geçin 2 gb lik androidleri kullanıp kasıla kasıla ağlayanlar android formunda dert yananlar cabasımı sizce? wp her daim az donanım ile çok işler yapan bir işletim sistemi nokia kablo üretir yada üretmez o onun işi ama yılların telefon devi Ericsonda ona bakarsanız Cisso gibi network ve ağ konumlu şirketleri ağlatan bir firma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?