Lumia 1020 ile çekilen fotoğraflar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Lumia 1020 ile çekilen fotoğraflar
resimlerin orjinal boyutlarına bakmanızı tavsiye ederim süper çekmiş

Konu Sahibi
tmm bi bakıyım konuya
düzelmişmi ?

Secret26

Üye
gözükse de gözükmese de nokialar artık gözümde çöp nedenini bilmiyorum kızan arkadaşlar olabilir ama nokianın bir kozu kalmadı koskoca dev çöp oluverdi...

Nokia bitti tükendi.Bilirmisiniz bilmem Microsoft geçenlerde Nokia'yı satın alıyordu anlaşma son anda bozuldu ve bence Microsoft alsa daha iyi olurdu Hem kendi işletim sistemini üretip hemde kendi telefonunu üretçekti

messevim

Üye
fotoğraflar gözükmüyor

Puck

Üye
linke tıklayınca açılmıyor ama adress bar a tıklayıp enterlayın açılıyor öyle .

Son olarak söylemek istediğim birşey var,kamerası için telefon alacak değilim

ya bencede nokia cop olmaya basladi tmm sabah nokiayi ovuyodum ama kararimi verdim samsung forever bencr microsoft alsaydi daha iyi olurdu google motorolayi aldi ve motorola iyilesmeye basladi microsoft alsaydi nokiayi daha iyi olurdu

Nokia bitti tükendi.Bilirmisiniz bilmem Microsoft geçenlerde Nokia'yı satın alıyordu anlaşma son anda bozuldu ve bence Microsoft alsa daha iyi olurdu Hem kendi işletim sistemini üretip hemde kendi telefonunu üretçekti

Nokia batsa perişan olsa sana ve senin gibi batmasını ve kapanmasını isteyenlere ne faydası var acaba.oysa farklı markaların olması biz tüketicilerin yararınadır.hele hele nokia gibi bu işin ilklerinden ve en büyüklerinden olan bir firma mutlaka olmalı. beğenmiyorsan alma.nasılki stabilite de bütün markalar appleyi örnek alıyorsa kamerada da nokia öncülük ediyor kötü bişiymi.

Tepkiler: alperen kutuk
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...