Telefon Tavsiyesi Lumia 1020 almak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
L1020 Kamera olarak kesinlikle işini fazlasıyla görür,işletim sistemi için ise bunu şuan için diyemem.
Not:6-7 aydır L920 kullanıyorum,bunun kamerası bile çok güzelken, 1020 yi düşünemiyorum bile.

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
808 puriiew daha iyikamera için

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
L1020 Kamera olarak kesinlikle işini fazlasıyla görür,işletim sistemi için ise bunu şuan için diyemem.
Not:6-7 aydır L920 kullanıyorum,bunun kamerası bile çok güzelken, 1020 yi düşünemiyorum bile.
Anladım kardeşim zaman la daha iyi olur diye düşünüyorum gerçekten fotoğraflara çok değer veren biriyim sırf kamera için telefon alan kişilerden biriyim desem yalan söylemiş olmam :)
808 puriiew daha iyikamera için
N8 kullandım symbian çok agir kalır wp ye göre diye düşünüyorum bide bi kaç sitede 1020 kamerasında lensleri düzenlediği söylüyor

Türe

Türe

Üye
Sorun kameraysa çözüm 1020. :good:

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
ben sadece puanlama konsunda konuşuyorum 808, 1020'den iyi puan almıştı.

3onur5

3onur5

Üye
bir kaç aydaha note 2 mi kullanayım benimde aklımda sarı Nokia 1020 almak var fakat sıfırları çok pahalı 1700-2000 arası ah bide kırmızısı olsaydı 1 dk durmaz alırdım :D

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç aydaha note 2 mi kullanayım benimde aklımda sarı Nokia 1020 almak var fakat sıfırları çok pahalı 1700-2000 arası ah bide kırmızısı olsaydı 1 dk durmaz alırdım :D
Ama sarı bi ayrı duruyor kardeşim albenisi çok yüksek :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
anladım kardeşim problem değil market ipad mini var zaten oyunları onunla oynuyorum uygulama zaten facebook messenger whatsapp opera gibi temel uygulamalar işimi görür dediğim gibi ipad uygulama kısmını tamamlıyor bana sağlam kameralı telefon lazım bunlarda su an z1 ve Lumia 1020 ben de Lumia dan yana kullanmak istiyorum bilgilendirdigin için teşekkür ederim kardeşim :)
iPad işini görüyosa problem yok o zaman,ben sana "gerçek" bilgileri aktardım ;) 1020 tam kamera odaklı cihaz

LYSF

LYSF

Üye
    Konu Sahibi
iPad işini görüyosa problem yok o zaman,ben sana "gerçek" bilgileri aktardım ;) 1020 tam kamera odaklı cihaz

Anladım kardeşim çok teşekkür ederim :) ipad daha güzel bence oyunlar için elim yeterince büyük telefonda oyun oynayamıyorum maalesef :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
Anladım kardeşim çok teşekkür ederim :) ipad daha güzel bence oyunlar için elim yeterince büyük telefonda oyun oynayamıyorum maalesef :)
rica ederim ipad ile oyun uygulama işlerini halledersin o zaman

• Beğen
Tepkiler: LYSF
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İşini görür

• Beğen
Tepkiler: LYSF
LYSF

LYSF

Üye