Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiLumia 1020 almak ?
Sponsorlu Bağlantılar
Esendağlı
Üye
L1020 Kamera olarak kesinlikle işini fazlasıyla görür,işletim sistemi için ise bunu şuan için diyemem.
Not:6-7 aydır L920 kullanıyorum,bunun kamerası bile çok güzelken, 1020 yi düşünemiyorum bile.
L1020 Kamera olarak kesinlikle işini fazlasıyla görür,işletim sistemi için ise bunu şuan için diyemem.
Not:6-7 aydır L920 kullanıyorum,bunun kamerası bile çok güzelken, 1020 yi düşünemiyorum bile.
Anladım kardeşim zaman la daha iyi olur diye düşünüyorum gerçekten fotoğraflara çok değer veren biriyim sırf kamera için telefon alan kişilerden biriyim desem yalan söylemiş olmam
Anladım kardeşim yine de güncel sistem olması daha iyidir
3onur5
Üye
bir kaç aydaha note 2 mi kullanayım benimde aklımda sarı Nokia 1020 almak var fakat sıfırları çok pahalı 1700-2000 arası ah bide kırmızısı olsaydı 1 dk durmaz alırdım
bir kaç aydaha note 2 mi kullanayım benimde aklımda sarı Nokia 1020 almak var fakat sıfırları çok pahalı 1700-2000 arası ah bide kırmızısı olsaydı 1 dk durmaz alırdım
anladım kardeşim problem değil market ipad mini var zaten oyunları onunla oynuyorum uygulama zaten facebook messenger whatsapp opera gibi temel uygulamalar işimi görür dediğim gibi ipad uygulama kısmını tamamlıyor bana sağlam kameralı telefon lazım bunlarda su an z1 ve Lumia 1020 ben de Lumia dan yana kullanmak istiyorum bilgilendirdigin için teşekkür ederim kardeşim