Lukaku: "Bana Şampiyonlar Ligi'ni sormayın!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lukaku: "Bana Şampiyonlar Ligi'ni sormayın!"
Chelsea'nin genç forveti Romelu Lukaku'nun kulübün Federasyon Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kutlamalarına, "zaferlerde rolü olmadığı" gerekçesiyle katılmadığı ortaya çıktı.

Anderlecht formasıyla müthiş bir şöhret yakalayıp dünyanın en iyi genç oyuncuları arasında gösterilen 19 yaşındaki Belçikalı, 2011 yılında Chelsea'ye 20 milyon pound karşılığında transfer olmuştu.

Buna rağmen sadece bir lig maçında ilk 11'de başlayan Lukaku, hiçbir Şampiyonlar Ligi maçında bir dakika bile sahada olamadı. Genç oyuncu, Federasyon Kupası maçlarından da sadece birinde oyuna sonradan dahil oldu.

Lukaku, BBC'ye yaptığı açıklamada, "İnsanların benimle Şampiyonlar Ligi hakkında konuşmaları hoşuma gitmiyor. O kupayı ben değil, benim takımım kazandı." şeklinde konuştu.

Genç oyuncu De Standaard'a ise, "(Salomon) Kalou otobüste kupayı benim kucağıma koyduğunda, onu derhal oradan almasını söyledim. Kupaya dokunmak istemiyordum, çünkü bu başarıda benim payım yoktu." açıklamasını yaptı.

Kulübün yeni menajer arayışları ve bitmek bilmeyen transfer dedikoduları sebebiyle Lukaku'nun Chelsea'deki geleceği belirsizliğini korurken, genç oyuncu daha fazla süre bulabileceği bir takıma kiralık gitmeye sıcak baktığını söyledi. Lukaku," Chelsea beni geçen yaz çok istedi ve gerçekten çok para ödedi. Fakat bir süre sonra bende paraları etrafa saçtıkları düşüncesi belirmeye başladı. Menajerle konuşacağım ve benim hakkımdaki düşüncelerimi öğreneceğim. Şayet olumsuzsa, başka bir kulübe kiralık gideceğim. Oynamam şart." şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt