Luis Fabiano ve Fernando Muslera İçin Görüşmelere Başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcular Luis Fabiano ve Fernando Muslera için transfer görüşmelerine başladığını bildirdi.

Açıklama şu şekilde:

Sao Paulo FC oyuncularından Luis Fabiano ve SS Lazio oyuncularından Fernando Muslera ve Kulübü ile resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

India

India

Üye
fabiano gelmesin

cehili

cehili

Üye
Sağlam bir Fabiano'yu Drogba ve Forlan'a tercih ederim.
Bu açıklamalar Fatih Terim'in basın toplantısında isimleri açıklamasından dolayı yapılmış olma ihtimali yüksek.

India

India

Üye
önemli olan sağlam bir fabiano terim demiş işte

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
saglam ve formda bi fabiano kesinlikle galatasay gelmezdi . . Simdi bi ihtimal gelir gibi . Ama gercekten muthis bi santrafor , fenerbahce de görmek istedigim futbolculardan . . .

cehili

cehili

Üye

OğuzcanAbi

Üye
ne kadar iyi futbolcu olursa izlemesi o kadar zevkli olur :eller:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
bende isterim galatasaray üst düzey futbolcu getirsin , su bir gercek ki su galatasaray ust duzey bi oyuncu gelmez . . . Ya sakat , ya sorunlu , yada milati dolmus oyuncular gelir . . Gelmeleri icin en ufak olumlu bir sebep yok ki .

cehili

cehili

Üye
Tabi ya stoch ve dia zaten dünya yıldızı.Keza Niang'da 26-27 yaşında başarıya aç DÜNYA YILDIZI.Hele Baroni'den hiç bahsetmek istemiyorum adam tabuları yıkmış bir kere.
Çok üzülüyorum böyle dünya yıldızları getiremediğimize:ağlarım:

greenmile

greenmile

Üye
Tabi ya stoch ve dia zaten dünya yıldızı.Keza Niang'da 26-27 yaşında başarıya aç DÜNYA YILDIZI.Hele Baroni'den hiç bahsetmek istemiyorum adam tabuları yıkmış bir kere.
Çok üzülüyorum böyle dünya yıldızları getiremediğimize:ağlarım:

bize dünya yıldızı gerekmiyor kaldı ki doymuş oyuncu istemiyorum şahsen,iş yapacak başarıya aç oyuncu her zaman iyidir.Dia rakibin sol kanadını felç ettiğini hepimiz biliyoruz geçtiğimiz yıl,stochun ise gelecek vaad ettiği tartışılmaz kaldı ki elinizden nasıl aldığımız da ortada geçen yıl.Fenerbahçe de sorun para falan değil istediğimiz de en kralını alırız,ama diyorum artık yönetim artık akıllı davranıyor.Miladı dolmuş topçuları sokmuyoruz.

Bizim futbolcu kalitemiz galatasaraydan kat ve kat daha üstündür.Her sene toplama kalecileri getiriyorsunuz da ne oluyor.Sıkılmadınız mı bu istikrarsızlıktan sizden?

----------Eklendi @ 11:28:36 ---------- Yazıldı @ 11:25:19 ----------

He bu arada siz fenerden kovulmuş kazımı dünya yıldızı diye almadınız mı?Neyin davasını yapıyorsunuz daha?Sonuçta şampiyon muyuz,biraz saygı arena da açılışı yaptı o beğenmediğin adamlar

India

India

Üye
başlıkta fabiano yazıyor onun dışında herkesi yazmışlar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yaw bırakn kimseyi alamayız avrupada yokuz yalan haber hepsi

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
bende isterim galatasaray üst düzey futbolcu getirsin , su bir gercek ki su galatasaray ust duzey bi oyuncu gelmez . . . Ya sakat , ya sorunlu , yada milati dolmus oyuncular gelir . . Gelmeleri icin en ufak olumlu bir sebep yok ki .

Nedir bu kin düşmanlık :) Zamanında Hagi, Taffarel, Popescu 'da sakat, sorunlu, milatı dolmuştu değilmi?

• Beğen
Tepkiler: arslansem
cehili

cehili

Üye
Çekememezlik kardeşim. Bir de mesajlar niye siliniyor acaba yazık yazık.

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Bu takıma Hagi,Popescu,Taffarel 30 yaşından sonra geldi 4 sene eze eze şampiyon olup Avrupa'da 1 numara olduk.O zaman niye kimin sesi çıkmıyordu?Bir futbolcu isterse 35 yaşında olsun görevini layıkıyla yerine getirsin isterlerse yılda 5 milyon euro para versinler helal hoş olsun :oke:

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
We need a zenci.

zencide zencii :yuru

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
Mesela Alex, bir galatasaraylı olarak seviyorum bu adamı işini iyi yapıyor. Alex sanki 23-24 yaşında değilmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt