Lugano'nun veliahtı geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lugano'nun veliahtı geliyor!
F.Bahçeli taraftarlar, önümüzdeki sezon, 'Küçük Lugano'yu alkışlayabilir







Brezilya basını, Lugano'nun veliahtı olarak bilinen Uruguaylı 20 yaşındaki savunmacı Sebastian Coates'in, Fenerbahçe'ye transfer olabileceğini yazdı

Hırsı, savaşçılığı ve yenilgiyi kabul etmeyen kişiliği nedeniyle Lugano'ya "Cesuryürek" lakabını takan Fenerbahçeli taraftarlar, önümüzdeki sezon, 'Küçük Lugano'yu alkışlayabilir.

Küçük Lugano, Uruguay'ın National takımında forma giyen 20 yaşındaki Sebastian Coates, 1.96 metre boyundaki Uruguaylı savunmacı, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Ülkesinde 'Luganito' lakabıyla anılan genç stoperi almak için Brezilya'nın Sao Paulo takımı uzun süredir girişimlerini sürdürüyor.

Luganito'nun, Avrupa kulüplerinin de gözdesi haline geldiğini yazan Brezilya basını, İspanya'nın önde gelen kulüplerinden Atletico Madrid'in de Uruguaylı oyuncuyla ilgilendiğini iddia etti.

Brezilya basını, Coates'in, Lugano'ya olan yakınlığı nedeniyle Fenerbahçe'ye de gidebileceğini, bunun yüksek bir ihtimal olduğunu yazdı.

Bu sezon Uruguay Apertura Ligi'nde 13 maçta bir gol atarken, 3 de asist yapan Coates'i, Lugano'nun daha önce Sao Paulo'ya önerdiği ancak son zamanlarda Fenerbahçe ile ilgili konuştuğu iddia ediliyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt