Lugano tamam, sıra Tuncay'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Lugano tamam, sıra Tuncay'da
Fenerbahçe'de yılan hikayesine dönen, bir gitti bir kalıyor denilen Lugano transferinde mutlu son artık çok yakın.

LUGANO
Yeni takımı Fener!

“Avrupa’daki yeni takımıma pazar günü imza atacağım” diyen Uruguaylı yıldızın, bundan birkaç gün önce Fenerbahçe’nin 3 milyon dolarlık teklifini kabul ettiği öğrenildi

Fenerbahçe’de yılan hikayesine dönen, bir gitti bir kalıyor denilen Lugano transferinde mutlu son artık çok yakın. Sarı-Lacivertli yöneticilerin uzun süredir gizli gizli görüştükleri Lugano ile bundan birkaç gün önce el sıkıştıkları öğrenildi. Lugano’nun, “Avrupa’daki yeni takımıma pazar günü imza atacağım” açıklamasını da yönetimin isteği üzerine yaptığı bildirildi. Uruguay Milli Takımı’ndan ayrıldıktan sonra İstanbul’a gelmesi beklenen tecrübeli isim, Lgano tamam yıllık 3 milyon dolar alacak.

TUNCAY
O da imzaya hazır

Fenerbahçe’ye imza atmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Milli futbolcu, yakın çevresine de, “Dönüyorum” müjdesini veriyor. Tuncay, 1 değil 2 yıllığına kiralanıyor
Galatasaray’ın transferde fırtınalar estirmesinden sonra eski yıldızını yuvaya döndürmek için düğmeye basan Fenerbahçe, bu işe de son noktayı koymak üzere. Tuncay’ın, İngiltere’de küme düşen Middlesbrough’dan 1 değil 2 yıllığına kiralanacağı ifade edildi. Kısa dönem askerlik yapabilmek için gerekli süreyi dolduramayan Tuncay, Fener’e kiralık olarak döneceği için sorun yaşamayacak. Genç yıldız bonservisinin halen İngiltere’de bulunması nedeniyle paralı askerliğe hak kazanabilecek. Tuncay’ın artık yakın çevresine de, “Yuvama dönüyorum” dediği öğrenildi.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Dört gözle ikinide bekliyoruz..

'Davut

'Davut

Üye
tuncay gelirse mittiş olur,Lugano'da gelirse iyi olur

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lugano da bir gelişme yok..

Resmi açıklama yapmıştı Aykut kocaman.. :oke:

Tuncay ise Türkiyeye dönmeyeceğini defalarca acıkladı , + menejeri de..

SucX

SucX

Üye
Tuncay'ın bu vakitten sonra geri döneceğini zannetmiyorum.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
İkiside yalan haber olabilir.

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1532878' Alıntı:
Lugano da bir gelişme yok..

Resmi açıklama yapmıştı Aykut kocaman.. :oke:

Tuncay ise Türkiyeye dönmeyeceğini defalarca acıkladı , + menejeri de..
Luganoda gelişme varmı yok mu bilmiyoruz.Ntv anlaştı diyor,HT gelişme yok...
Tuncay'ın bu vakitten sonra geri döneceğini zannetmiyorum.
30 yaşını doldurmadan gelmez...(haklı zaten)
İkiside yalan haber olabilir.
:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Lugano Lazio da..:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lugano konusu tam bir fiyaskoya dönüştü artık..!

Anlaşsın artık biriyle..Menejer oyunlarına geldi Lugano..Fenerden aldığı paranın yarısını anca verirler ona..!

+ Aldığı paranın bir miktarını vergi kapsayacak yurt dışında.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...