Lugano: “Bu sene de şampiyon Fenerbahçe olacak”

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Lugano: “Bu sene de şampiyon Fenerbahçe olacak”
Eski oyuncumuz Diego Lugano, Fenerbahçe'nin geçen sezonun da üstüne koyarak hedefine doğru ilerlediğini ve Fenerbahçe'nin geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyon olacağını söyledi.


FB TV'ye açıklamalar yapan Diego Lugano, Fenerbahçe bu sezon çok iyi gidiyor. Zaten alınan sonuçlar ve Fenerbahçe'nin bulunduğu nokta da bunun en açık kanıtı.Maçlara iyi hazırlanıldığı ve iyi futbol oynandığı zaten ortada. Takım geçen sezonun üzerine koyarak ilerliyor. Umuyorum ki bu şekilde devam edecek. Henüz erken ancak takımın çok iyi bir yolda olduğu görülüyor. Geçen sezon nasıl şampiyon olduysak, ben bu sene de şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin maçlarını takip ettiğini ve ""Ben olabildiğince izlemeye çalışıyorum, izleyemezsem de bir şekilde sonradan maçlara, görüntülere ulaşıp izliyorum. Takımdan sürekli haberler alıyorum" diyen Lugano, "Futbolcu olarak hem bireysel anlamda hem de takım anlamında büyük başarılara imza attık. Şampiyonluklar yaşadık, Avrupa'da takımımızı bir yerlere getirdik. Bunların dışında insanlık olarak da biz çok güzel şeyler yaşadık. Hem Türk insanı, hem Fenerbahçe taraftarları, beni hem ailemi hem takımı asla yalnız bırakmadılar. Kulüp çalışanları da her zaman yanımızda oldular, bizi çok iyi şekilde ağırladılar, buradaki arkadaşlık ortamımız çok güzeldi. Bize büyük bir sevgi gösterdiler" dedi.

Fenerbahçeli taraftarların takıma bağlılığı hakkında ise Lugano, "Taraftarlarımız aynı şekilde desteğe ve takımın yanında olmaya devam ediyorlar. Benim için önemli olan bu sevgiyi yaşamak bu saygıyı kazanmak ve bunu karşı tarafa da hissettirmek. Bunlar benzersiz şeyler. Görüyorsunuz şu an bile, günübirlik ziyaretimde bile biz yine yan yanayız. Bu sevgiyi bugün bile hissedebiliyorum. Giderken de aynı şekilde beni omuzlarda yolcu etmişlerdi. İşte asıl önemli olan bu ve ben Fenerbahçe'de bunu her anlamda fazlasıyla yaşadım" diye konuştu.
 
greenmile

greenmile

Üye
Lugano kalbimizdesin seni seviyoruz:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt