Lucky Patcher v2.1.8 - UYGULAMALARI TAM SÜRÜM YAPIN (root gerekli) sürekli güncel

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
Lucky Patcher v2.1.8 - UYGULAMALARI TAM SÜRÜM YAPIN (root gerekli) sürekli güncel

Android Market’te bir çok uygulama ücretsiz olarak sunulmakta. Ama ücretsiz oalrak sunulan uygulamalarında bir çok yerinde bazen kullanıcıyı rahatsız edecek derece reklemlar olmakta. Bu reklamlar uygulama geliştirici için faydalı ancak dediğim gibi bazen ekranın olmadık yerinde belirerek kullanıcıyı rahatsız edebiliyor. Artık bu reklamlardan Lucky Patcher ile kurtulmanız mümkün.
Bunun için yapmanız gereken;
Lucky Patcher uygulamasını indirip Android cihazınıza kurun ve uygulamayı çalıştırın.
Gelen listede uygulama size reklamların aktif olduğu uygulamaları “Google Ads Found! ” yazarak listeleyecek.
Reklamı kaldırmak istediğiniz uygulamada basılı tutup gelen menüden ” Remove Google Ads! ” ‘a bastıktan sonra uygulama gerekli dosyaları yükleyecek. Yükleme işleminden yoksa yapılan işlemler “Yeşil” renkte sıralanırsa işlem başarılı olmuş demektir. Eğer kırmızı olursa işlemi tekrar yapın ancak yine kırmızı renk gelirse o uygulama için reklamları kaldırma işlemi başarılı olamıyor demektir.

Lucky Patcher aynı zamanda Android Market Lisans Doğrulama işlemini yapan uygulamaları tam sürüm olarak kullanmanıza imkan sağlıyor. Bunun için yapmanız gereken uygulama üzerinde ” Remove License Verification!” seçeneğini seçmek. Ancak bazı uygulamalara ” Patch On Reboot” işlemini uygulamanız gerekebilir.Patch işlemi veya Google reklamı kaldırma işleminden sonra uygulamada sorun yaşarsanız, uygulamayı kaldırın ve tekrar kurun.
Ekran görüntüleri:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: erhan_2122

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Teşekkürler :oke:

KayraBey

KayraBey

Üye
Hala 1.0.7 versiyonunun resmi var :) Bende paylaştığımda bunu koyuyordum :)

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
güncelendi..

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ne root muş arkadaş :) bu root gerekli yazısını görünce iyice bozulmaya başladım vallahi :)

LO®D

LO®D

Üye
    Konu Sahibi
ne root muş arkadaş :) bu root gerekli yazısını görünce iyice bozulmaya başladım vallahi :)
:) yapacak birşey yok telefonu maximum performansla kullanmak istiyorsanız gerekli hem öyle ürkütücü birşey değiş usulünce yaparsanız 3 4 adımda rootlanıyor cihaz.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
Sensation biraz karışık gibi root işi. Uzun zamandır inceliyorum. Ama Kaçışı yok hallederim.

:-)

kuzey.85

kuzey.85

Üye
Tskr

ibo1996

ibo1996

Üye
Teşekkürler

emesut

emesut

Üye
Bu root olayını anlatan bi başlık varmı arkadaşlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...