Lucky Patcher Kullanımı (Anlatım - HacKLess) Titanum Backup Üzerinden

Konu Sahibi

okulum başladığı için sorulara geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Aynı hata bendede vardı. Birine sormuştum onların obex dosyaları varmış bu sistem klasörlerinde. Dolaşırken , araştırırken bi baktım bütün kurulmuş silinmiş uygulamaların hepsinin apk sının bulunduğu bi klasör buldum. Titanium backupı sildim ordan. Sonra normal kurdum kuruldu hata vermedi. Şuan o kalsörün adını hatırlayamadım ama hatırlarsam veya telefondna bulabilirsem buraya yazarım.

- - - Eklendi - - -

video programının adı ne
screencast

valla kardeşim ben telin dahili hafızasını bile resetledim tüm her şeyi sildim yok olmadı en sonunda fabrika ayarlarına döndüm o şekilde o lanet luck pack programından kurtuldum bir daha yüklemem onu ! şimdi Ahmet bey in yayınladı son sürüm var pack olmadan versionunu yayınlamış onu kullanıyorum.

Konu Sahibi
Hay Allah tamda bulmuştum çözümü ya Bak lucky pathcher programına gideceksin seçeneklere basacan "Wipe dalvik cache" yapacaksın sonrada ver elini titanium fakat sen formatı basmışsın Keşke "Titanium yetersiz alan maxicep" diye aratsaydın googleye

hocam onu bende araştırdım buldum o bilgiyi onu da denedim olmadı neden dersen çünkü lucky pathcherı açtığımda seçeneklere giremiyordum telefon donuyordu kasıyordu yani seçenekler açılmıyor ki o dediklerini yapayım ayar oldum ya bir sürü uygulama da gitti neyse sağlık olsun dostum boza boza öğreneceğiz işte yine de ilgilendiğin için teşekkürler.

Konu Sahibi
Ben androidi ve symbianı öğrenmek için iki telefonumuda ölümlerden döndürdüm Bi kaç programın silinmesi dert olucaksa zaten yani ..... Daha geçen hafta 112 tane uygulamam vardı telefona 4 kere format attım 4 kere aynı programları tek tek apkları bularak kurdum. Bunlar çok küçük engeller olmalı. dua ette telefona yanlış rom , root , kernel felan atma. Benim başımdan neler geçti

esokmen

Üye
Paylaşım için teşekkürler

hımm desene daha çok şey öğreneceğiz bu işlerden.

videoda 4.48 de zil çalıyor

Çok ayrıntılı anlatılmıyor videoda. Hiç yoktan iyidir ama...

Konu Sahibi
videoda 4.48 de zil çalıyor

Çok ayrıntılı anlatılmıyor videoda. Hiç yoktan iyidir ama...
Daha ne kadar ayrıntılı anlatayım bilmiyorum. 30 saniyelik işlemi 7 dakkada anlatıyorum daha ne kadar ayrıntılı yapacam

skyhanb

Üye
ya hocam patch yapadık sildik yeniden kuralım dedik arkadasın aldıgı hatayı verdi alan bosaltın falan ?

Konu Sahibi
ya hocam patch yapadık sildik yeniden kuralım dedik arkadasın aldıgı hatayı verdi alan bosaltın falan ?
lucky patcher programını kur. sonra seçeneklerden " wipe cache" seçeneğine bas. Arkasından yükle hata mata vermez

- - - Eklendi - - -

haa pardon siz hangi programda hata aldınız tam olarak ?

fybwa

Üye
Eline saglik tesekkurler

ahahhaha , ya kardeş lütfen bekleyin dediği yerde video dondu sandım ve durdurdum , güzel anlatım