TheCower
Üye
-
Konu Sahibi
-
lucid ne astral seyahat ne eğlenceli olmak ne yazı okumak nebartu abi sen ne diyon ya
Noldu kardeşim ben bu tarz şeylere biraz ilgiliyim.Yani astral seyehati hiç denemedim aslında ihtiyaçta duymuyorum ama lucid rüya çok eğlenceli oluyor öneririm
yok birşey olmadı da ben bunların hiçbirini bilmiyorumnasıl oluyor bu astral seyahat biraz acar mısın abi veya lucid
Astral'i bende bilmiyorum ama lucid için kendini hazırlaman lazım baya çok uzun süre rüyada olduğunu anlayamıyorsun bir süre sonra bütün lucid rüyalarında belli bir unsurun sabit olduğunu anlayabilirsen o zaman kontrol sana geçiyor.O şeyde bilinçaltında yer almış bir şey oluyor genelde.Eğer rüya esnasında o cismi farkedebilirsen değmesinler keyfine olmazsa normal rüya gibi geçiyor.Mesela benim farketmemi sağlayan unsur değişik bir kuş.Daha önce gördüğüme eminim ama nerde gördüğümü falan hatırlayamıyorum.Eğer o kuşu uçarken görürsem jeton düşüyor.Öyle yani
biraz anladım ama kendi kendine mi görülüyor bu rüya
- - - Eklendi - - -
yani kendini hazırlama derken
Ya görme ihtimalini arttıran belli metodlar var.Benim bir arkadaşım var her istediğinde görebiliyor mesela ben o kadar iyi değilim daha.Mesela i doser sesleri var onların tesir etmesi içinde beyninin o seslere belli bir seviyede alışması gerekiyor.Tabi başka yöntemleride var ama ben i doser ile başladım.Bundan öncede 1 2 kere görmüştüm zaten ama tam olarak bende değildi kontrol
peki bu i doser denen sey nedir. Ne meraklıymışım ben yaw
Hocam hobi bölümünde konusu vardı telefondan anlatmaya üşeniyorum açıkçası.Sen şimdi bana PM at ben yarın PCye geçince detayları ve püf noktalarını anlatırım sana
tamam abim yarın atarım telefonu zaten vereceğim birine uyuyorum ben
astral ürkütücü zihin yoruyo ve gereksiz biraz 5. Boyutta gibi bişeysin mesela astraldeyken evinizin önündeki yoldasınız kaza oluyo ve görüyorsunuz canlı yani ruhunu rüya alemine göndermeden dünyada kontrollü dolaştırıyosun canlı herşey
ama lucid cok eglenceli bi renk tut o rengi her gördüğünde kendini çimdikle aradan 1 2 ay geçtiğinde rüyadayken o rengi gördüğünde bilinç altın seni çimdiklemen için uyaracak sende çimdiklediğinde canının acımadığını fark edersen sen.n kontrolünde olur rüya tarkan gelsin dersen rüyada tarkan gelir uçak sürmek istiyorum dersen hemen uçak fln uçuruyo bulursun kendini
I doser in hangi parçasını dinliyorsun??lucid rüyayı dergide okumuştum ama fazla inanmamıştım.denemeye değer doğrusu
ben hâlâ anlamadım yahueğlenceli falan diyonuz da rüya falan bana biraz korkutucu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?