Löw milli takımı bırakıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Löw milli takımı bırakıyor mu?
Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, 2014 Dünya Kupası sonrası, görevinden ayrılabileceğinin sinyallerini verdi.

52 yaşındaki çalıştırıcı, Almanya'yı 2010 Dünya Kupası'nda yarı finale kadar çıkarmıştı. Löw'ün takımı Euro 2012'nin de favorilerinden biri olarak gösteriliyor. Buna rağmen Löw, değişimin futbolun ayrılmaz bir parçası olduğunu öne sürerek, Almanya için yapabileceği her şeyi yaptıktan sonra, başka projelere ihtiyacı olabileceğinin altını çizdi.

Bild'e konuşan Löw, "Her iki tarafın, veya kendimin, bir şeylerin değişmeye ihtiyacı olduğunu hissettiğimiz zamanlar gelebilir. Bazen değişim bir zorunluluktur. Her şeyi yaptığımı söylediğim ve yeni bir motivasyona ihtiyacım olacağını hissettiğim yerde yeni fikirlere ihtiyaç duyulan zamanlar gelecektir." ifadelerini kullandı.

Kariyerine baktığında henüz başarılmamış bir şeyler olduğunun altını çizen Löw, önündeki hedefin Dünya Kupası olacağının altını çizdi. Löw, "Ayrılık zamanının ne zaman geleceğini bilmiyorum ancak bunu fark edebileceğimden eminim. Bunu yaptığımda arkamda iyi bir kariyer bırakmış olmak istiyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan sonra yeni hedefim 2012 Dünya Kupası olacak." şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt