Lost Reyting Mağlubu..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kum kзđiśi

kum kзđiśi

Üye
Lost Reyting Mağlubu..
Reytingin son mağlubu...
Lost dizisi dünyada olduğu gibi Türkiye'de de ilgiyle izleniyordu. Ama tematik kanallarda... FOX, bir atılım yaptı ve bu diziyi alıp, ikişer bölüm halinde çarşamba geceleri prime time kuşağında yayınlamaya başladı. Amaç, yerli dizilerin kapıştığı bu saatlerde izleyiciye "alternatif" oluşturmaktı. Ama gelin görün ki, Reyting Hazretleri'nin fetvası kesindi. Prime time kuşağında yerli dizinin dışında bir şey izlenmeyecekti!.. Nitekim, FOX yönetimi ısrarından vazgeçmek zorunda kaldı ve "Lost"u cuma geceleri 01.45 sularına kaydırdı.
Artık biliyorsunuz. Bir programı gece yarısından sonraya ötelemek, arka kapıdan uğurlamaya hazırlanmak demek. Belli ki "Lost" çok yakında adı gibi kayıplara karışacak.

arslansem

arslansem

Üye
Zaten son sezon değil mi :)

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Türk dizileri dururken niye başka diziler izleyelim ki :D

researcher

Üye
lost cok sıkıcı gelmisti bana ilk bolumu bile tamamlayamadım.....

Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye
lost cok sıkıcı gelmisti bana ilk bolumu bile tamamlayamadım.....

ben tam fanatığıyım lostun..butun bolumler war pcmde...sana nasıl sıkıcı geldı anlayamadım..dızı tum dunyayı kasıp kawurdu benıde kasıp kawurdu walla

zaten son sezon değil mi

foxta yayınlanan ilk sezondu...ocakta DİGİTÜRK DİZİMAX 6. Sezon baslıcakDÜNYAYLA AYNI ANDA..BEKLIYORUZ WALLLA

--------------- Ekleme ---------------

Bıde suan tnt de her pazartesı 7:45 de 4. Sezon werılıo..yazın uc sezon verılmıstı..inş. 5. Sezonuda werr..

--------------- Ekleme ---------------

Bıde suan tnt de her pazartesı 7:45 de 4. Sezon werılıo..yazın uc sezon verılmıstı..inş. 5. Sezonuda werr..

llakin1907

llakin1907

Üye
2 şubatı bekliyoruz ! :D

y_emre43

Üye
arkadaslar lostın 4 sezon ve 5 sezonu indirebilecegim bir yer biliyor musunuz ??

llakin1907

llakin1907

Üye
var dizimatik.com muydu neydi ara bul ben ordan indirmiştim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt