Lorinser 2012 Mercedes M

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
    Konu Sahibi
Lorinser 2012 Mercedes M
Lorinser, yeni 2012 Mercedes M-Class modifiyesini tanıttı.


Lorinser modifiyeli 2012 Mercedes M-Class
Alman modifiye firması Lorinser, Tuning World Bodensee’de tanıtacağı yeni 2012 Mercedes M modifiyesini tanıttı.
Sadece Mercedes modellerini modifiye eden Mercedes’in tasarım çizgisi ile bütünleşmiş tasarımcılara sahip olmalı ki Mercedes’in sade ve etkili tasarımı bozulmazken bu çokta kapsamlı gibi durmayan eklentiler ile olduğundan daha dinamik bir görüntü kazandırılmış.
Lorinser modifiyeli 2012 Mercedes M-Class’ın tasarımında öne çıkan ilk olarak genişletilen ve özel tasarıma kavuşturulan çamurluklar; 40 mm alçaltılan arabaya eklenen 22 jantlar ve Yokohama lastikler ile oldukça spor bir görünüm kazandırmış. Arabanın tamponu da yenilenirken yan etekler elden geçirilmiş.
Stil cephesinde, modeli, yeni tamponlar, yan etekler gözden geçirilmiş ve genişletilmiş tekerlek kemerleri içeren bir geniş gövde kiti ile donatılmıştır. Düşürücü yaylar (40mm varan sürüş yüksekliği azaltmak) ve Yokohama lastikler ile 22 inç alaşım jantlar da bulunuyor.
Şu aşamada arabanın iç mekan fotoğrafları yayınlanmazken, Lorinser’in paylaştığı basın bülteninde özel deri döşeme koltukların üzerinde özellikle durulmuş. Bu ve bunun gibi bir çok modifiye arabayı yarın başlayacak ve üç gün sürecek olan 2012 Tuning World Bodensee’ den sizlere ileteceğiz.

 


Üst Alt