Lollipop ram bosken bile arka 0lan uygulamalarını temizliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Lollipop ram bosken bile arka 0lan uygulamalarını temizliyor.
Normalde poweramp kullanırım ***** li falan değil satın almıştım, bi kaç sefer kendi kendine kapandı.

Bende kendi müzik çalarını kullanmaya başladım baktım o da kapaniyor. Fark ettim ki özellikle chrome kullanırken 6~7 sekme açıkken falan bu lollipop kendi kendine müziği kapatıyor. Hatta ana ekranı da sonlandırıyor. Uygulamadan çıkınca ana ekrana dönünce yeniden açılıyor şirketler falan.

Çok bisey yüklü değil ram 600 mb falan boşta duruyor bu kapatmalar olurken. Engelleyemez miyiz bunu kit-kat in arayüzünü sevmiyorum dönmek istemiyorum ama mecburum sanırım.

vaterfa

vaterfa

Üye
gelistirici seneceklerinden arka plan islem sinirina bak standart sinirdan baska bi ayarda olabilir

only_download

Üye
    Konu Sahibi
gelistirici seneceklerinden arka plan islem sinirina bak standart sinirdan baska bi ayarda olabilir
Lollipop rom'una geçiş yapınca geliştirici seçeneklerini açmamıştım dostum.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bence 600 mb boşta ram yok. Hem Chrome sekmesi çok ram yer. Buda diğer şeylerin otomatik olarak sonlanmasi demek
Allah'tan Gm 4g varda bende %32-%50 arası dolaşıyor ram yükte bile en fazla %55 saf Android avantajı bu olsa gerek

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Bence 600 mb boşta ram yok. Hem Chrome sekmesi çok ram yer. Buda diğer şeylerin otomatik olarak sonlanmasi demek
Allah'tan Gm 4g varda bende %32-%50 arası dolaşıyor ram yükte bile en fazla %55 saf Android avantajı bu olsa gerek
Arkadaşım yalan mı söylicem, 600 yokta 520 var şu an ;) . Çoğu zaman 600'lerde geziyor, chrome'da 20 sekme de açsan baktığın sekme tüketim yapıyor yazılımsal olarak ram'de bir şişme problemi oluşturmuyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
Diğer uygulamaları kapanmasının tek sebebi ramdir başka bi sebebi yok.

Sarangni

Sarangni

Üye
Ram ayarı yapan bir uygulama kullanıyor musunuz?

Sarangni

Sarangni

Üye
Cihaza hiç wipe/cache yapıp sıfırlama yaptınız mı? Bence cihazı bir fabrika ayarlarına döndürün ve deneyin. Sistem de bir çakışma olabilir. O kadar boş ram varken bunun olması anormal.

only_download

Üye
    Konu Sahibi
Cihaza hiç wipe/cache yapıp sıfırlama yaptınız mı? Bence cihazı bir fabrika ayarlarına döndürün ve deneyin. Sistem de bir çakışma olabilir. O kadar boş ram varken bunun olması anormal.
hard reset işlemi değil mi o?

Üst Alt