Hasand.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkdaşım temanını yapımcısı Jacksoon alıntıdır.Biraz daha açıklayıcı olmalısın arkadaşım.
rica ederimSymbian ölmezteşekkürler kardeşim
cihazı yeniden başlat ve bu sorun yakında duzelırayarlara girdiğimde ekran bembeyaz gözüküyor bişey belli olmuyor nden öyle oldu anlamadım
eskilerin yeri başka olurC6-01 Kullanıyordum Eskiden Şimdi S4 Mini Ama C6 Şarz Süresi Felan Efsaneydi Harika Bir Telefondu Şuan Evde Kenarda Duruyo Özlemiyoda Degilim Ha Telefonu :/
sana katılıyorumSymbian Candir Gerisi Patlican
symbian gönül vermiş bir insan inşallah tema yapmaya devam ederValla bu @Jacksoon arkadaş her kimse Symbian a tema olayında devrim yapabilecek nitelikte toplama temalar yapıyor ama iyi de uyduruyor helal olsun
böyle bir yapımcı yok dert etme ben neyin ne olduğunu biliyorumValla bu @Jacksoon arkadaş her kimse Symbian a tema olayında devrim yapabilecek nitelikte toplama temalar yapıyor ama iyi de uyduruyor helal olsun
ozaman bile durböyle bir yapımcı yok dert etme ben neyin ne olduğunu biliyorum
bana kaynak göster ki bakış açımı değiştireyimozaman bile dur
kaynak Hasand.bana kaynak göster ki bakış açımı değiştireyim
bu temanın bir kaynağı olmadığı için vereceğin cevap ancak bu olurkaynak Hasand.
hiç de komik degil kendi adımı kullansam resmen beni aşağılıyorsunbu temanın bir kaynağı olmadığı için vereceğin cevap ancak bu olur
hiç de komik degil kendi adımı kullansam resmen beni aşağılıyorsun bunda da aynı şekildebu temanın bir kaynağı olmadığı için vereceğin cevap ancak bu olur
ben burada herhangi bir kötü içerikli mesaj görmedimhiç de komik degil kendi adımı kullansam resmen beni aşağılıyorsun
hiç de komik degil kendi adımı kullansam resmen beni aşağılıyorsun bunda da aynı şekilde
istek değil ki buben burada herhangi bir kötü içerikli mesaj görmedimsana daha önce de demiştim istek konusu açarak istekleri yapabilir sin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?