lol

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
lol
lol oynayan varsa dereceli takım kuralım adıda maxi Bro's olsun
bu arada dia 1 im

HeroMR

Üye
Bende oynuyorum herkes benden korkuyor. Botların korkulu rüyasıyım.
Hatta o kadar zenginim ki her hafta 5-10 tane yeni karakter geliyor almama bile gerek kalmıyor Hepsi birbirinden güzel karakterler

buradan hesabıma bakabilirsin Ayrıca bana feeder filan diyorlar baktım besleyici demekmiş bütün takımı ben besliyorum ben olmasam ezilecekler.

Tepkiler: Legendary. ve Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
best troll ever o degilde 5 lvlda lolkingi nerden kesfettinla

Tepkiler: .caner.

.caner.

Üye
Ben 45 levelim ayrıca uranyum 1 Ayık ol

Tepkiler: Silinen Üye 2502581

HeroMR

Üye
Ben 45 levelim ayrıca uranyum 1 Ayık ol

Max 30 Lvl değilmiydi ya

best troll ever o degilde 5 lvlda lolkingi nerden kesfettinla

Bu arada şaka yaptım mesajımda ciddi değildim. Lolde bir maça başlıyorum sonra sıkılıyorum yarısında çıkıyorum filan. Beni hep öldürüyorlar nedense sinir oluyorum oynıyamıyorum Bot oynıyım desem tam öldürücem kaçıyolar sinir oluyorum.

Benim arkadaşlarım aşırı PRO, karakterleri vs. var LVL'ları MAX filan baya iyi ligdeler onlar söylemişti Lol King'i. Biriyle de sürekli oynamak istiyorum ama bana "Bot atarım, seninle PVP oynamak bişey bişeyden atlamak vs. gibi." filan diyor

Bir kere 15 Ölüm / 0 Kill yaptım o zamandan beri oynamıyor benimle

.caner.

Üye
Yok, bana 45 level. Uranyum 1 de bana özel.

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
buda benim lolkingim annieler ile sup oynadım o yuzden kötü

achambo

Üye
ekleyim sizi fiora ile ilgili soru alınır.

achambo

Üye
ekle dostum
fiora bebe karakteri laaa

ya adam öyle diyodu almış velkoz kule altı (w+e)q+kritik+q+ulti 1 snde kestim ultimin 2. Vuruşu öldü q 1400 vurmuş

hiç de bebe karakteri değil kaçış skill sahibi değil diye oynanmıyo sadece ama 1 vs 1 en güçlü herolardan 4 kişi arasına dalıp 1 kişi kesip diğerleriin canını yarıya indiriyo daha ne olsun 1 vs 5 pentam var