FanaTürk
Üye
SalihPlus' Alıntı:det ! sana noluyo
fanatürk sadece senden bişey istiyorum böle bi salihplus yazsın ama "a" harfi bi fare deliği olsun bi farede deliğe giriyo durumda olsunyaparsan sana istediğin 3 tane logo yaparım
barabelli' Alıntı:ya banada bı barabellı yapsanız ama yukarıdakı salıh plus ın a sındakı gıbı ayıcık falan olmasın yaaa
FanaTürk' Alıntı:
mertkul' Alıntı:cok tesekkürler salihplus. ikiside çok güzel. emeğine sağlık. saygılar...
SalihPlus' Alıntı:
barabelli' Alıntı:ya banada bı barabellı yapsanız ama yukarıdakı salıh plus ın a sındakı gıbı ayıcık falan olmasın yaaa
enqlish' Alıntı:böyle birşeye çok ihtiyacım var dostum... :yardim:
sana zahmet şöyle yanında deniz feneri olan,mavi renklerin hakim olduğu ama taban beyaz olsun,yazısıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızve altına da the best language forum in türkiye birde eğer olabiliyorsa gifli ve animasyonlu da olabilirse harika olur boyutları 450 X 120 civarları olabilir.yazı tipi de birkaç örnekle yaparsan valla mükemmel olur ya.Allah razı olsun
enqlish' Alıntı:böyle birşeye çok ihtiyacım var dostum... :yardim:
sana zahmet şöyle yanında deniz feneri olan,mavi renklerin hakim olduğu ama taban beyaz olsun,yazısıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızve altına da the best language forum in türkiye birde eğer olabiliyorsa gifli ve animasyonlu da olabilirse harika olur boyutları 450 X 120 civarları olabilir.yazı tipi de birkaç örnekle yaparsan valla mükemmel olur ya.Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?