Salihyet Üye Konu Sahibi XMEN_43' Alıntı: bizde bi spariş edelim xmen yazabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... seli84' Alıntı: banada selda & raif yazarmısıın Genişletmek için tıkla ... xkadir, xmen ve selda & raif geliyor --- kadir;
XMEN_43' Alıntı: bizde bi spariş edelim xmen yazabilirmiyiz Genişletmek için tıkla ... seli84' Alıntı: banada selda & raif yazarmısıın Genişletmek için tıkla ... xkadir, xmen ve selda & raif geliyor --- kadir;
xkadir61 Üye teşekkürler, emeğinesağlık. ama buresmi avatar yaparsam ablam beni döver sana yeğenimin fotoğrafını verim onu biraz şekillendir. bakalım yapabilecenmi?
teşekkürler, emeğinesağlık. ama buresmi avatar yaparsam ablam beni döver sana yeğenimin fotoğrafını verim onu biraz şekillendir. bakalım yapabilecenmi?
Salihyet Üye Konu Sahibi 35caldion' Alıntı: abi sen imza isteye isteye çürüyecen burda Genişletmek için tıkla ... ben söz verdim mi tutarım, daha önce de açıklamıştım, imageshack da problem vardı yükleyemedim diye, ama bakıyorum gibi yazdıklarımızı okuyan yok.. ne söz vermiştik, imza yapıcaz.. yaptık mı ? yaptık?? upload ediceğime dair bi söz verdiğimi hatırlamıyorum.. imzalar hazır ama beni sinir ettiğİn için bu kadar bekledin.. FAVORİM --------------- Ekleme --------------- İlk defa kendime imza yaptım güzel olmş mu ?
35caldion' Alıntı: abi sen imza isteye isteye çürüyecen burda Genişletmek için tıkla ... ben söz verdim mi tutarım, daha önce de açıklamıştım, imageshack da problem vardı yükleyemedim diye, ama bakıyorum gibi yazdıklarımızı okuyan yok.. ne söz vermiştik, imza yapıcaz.. yaptık mı ? yaptık?? upload ediceğime dair bi söz verdiğimi hatırlamıyorum.. imzalar hazır ama beni sinir ettiğİn için bu kadar bekledin.. FAVORİM --------------- Ekleme --------------- İlk defa kendime imza yaptım güzel olmş mu ?
***BlackrosE*** Üye Dostum Emeğine Sağlık Bana da Esra Mustafa Karedeniz Olarak birşey karalarsan sevinirim
Salihyet Üye Konu Sahibi ***BlackrosE***' Alıntı: Dostum Emeğine Sağlık Bana da Esra Mustafa Karedeniz Olarak birşey karalarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... esra ve mustafa karadeniz mi ?
***BlackrosE***' Alıntı: Dostum Emeğine Sağlık Bana da Esra Mustafa Karedeniz Olarak birşey karalarsan sevinirim Genişletmek için tıkla ... esra ve mustafa karadeniz mi ?
Cansado Üye seLam usta bana da eger yapaBiLirseN ARaBeSKCi LoGo seKiLLi yazarsaN cok seviniriM iyi geceLeR...
***BlackrosE*** Üye Salihyet' Alıntı: esra ve mustafa karadeniz mi ? Genişletmek için tıkla ... birleşik olarak yaa dostum ayrı deil aynı wallpaper üzerine Esra Mustafa Karadeniz gibi birşey işte
Salihyet' Alıntı: esra ve mustafa karadeniz mi ? Genişletmek için tıkla ... birleşik olarak yaa dostum ayrı deil aynı wallpaper üzerine Esra Mustafa Karadeniz gibi birşey işte
Salihyet Üye Konu Sahibi ***BlackrosE***' Alıntı: birleşik olarak yaa dostum ayrı deil aynı wallpaper üzerine Esra Mustafa Karadeniz gibi birşey işte Genişletmek için tıkla ... TMM CEREN' Alıntı: forumstar salihyet banada ceren&azra imzası yaparmısın güsel yapacagına eminim Genişletmek için tıkla ... Sıradasın.. Cansado' Alıntı: seLam usta bana da eger yapaBiLirseN ARaBeSKCi LoGo seKiLLi yazarsaN cok seviniriM iyi geceLeR... Genişletmek için tıkla ... Sıradasın.. --- ömer abi, rahat ol.. cumadan sonra hepsi tmm olcak
***BlackrosE***' Alıntı: birleşik olarak yaa dostum ayrı deil aynı wallpaper üzerine Esra Mustafa Karadeniz gibi birşey işte Genişletmek için tıkla ... TMM CEREN' Alıntı: forumstar salihyet banada ceren&azra imzası yaparmısın güsel yapacagına eminim Genişletmek için tıkla ... Sıradasın.. Cansado' Alıntı: seLam usta bana da eger yapaBiLirseN ARaBeSKCi LoGo seKiLLi yazarsaN cok seviniriM iyi geceLeR... Genişletmek için tıkla ... Sıradasın.. --- ömer abi, rahat ol.. cumadan sonra hepsi tmm olcak