LogMeIn Ignition v1.2.180 versionu Çıktı!(Bilgisayar Kontrol Pro.)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CreedStar

CreedStar

Üye
    Konu Sahibi
LogMeIn Ignition v1.2.180 versionu Çıktı!(Bilgisayar Kontrol Pro.)

Ne işe yaradığını kısaca söylemek gerekirse resimden de anlaşılabileceği gibi tablet veya android telefonunuzdan bilgisayarınızı kontrol edebilirsiniz bu yazılım ile iyi eğlenceler...

dj-61

dj-61

Üye
üye girişi istiyor bir işe yaramadı bu..

----------Eklendi @ 18:47:47 ---------- Yazıldı @ 18:43:50 ----------

yokmu şöyle gercekden eski sony ericssonlarda olan .hid uzantılı programları vardı pc kumanda etmek için hatda pc üzerinde bir program sayesinde kendi hid dosyanı yapmak mümkündü ben bir kaç program için yapmışdım.. bunun gibi android telefonlarda bluetooth ile pc kumanda etmek yani bir kaç programalr mesele winamp ( winamp da mümkün ama wifi olarak, telefona winamp yükleyince onun üzerindeki bir secenek buna olanak sağlıyor aynı anda pc winampda bulunan bir özellik.. )
işte istediğim tam olarak kolay bir şekilde bluetoth üzerinde pc yi kumanda etmek...

cözümler bekleniyor,cok arananlar listesinde !

[email protected]

yea2834

yea2834

Üye
arkadaşlar en güzeli team viwer bilgisayardan bilgisayara telefondan bağlanabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: bilarman
dj-61

dj-61

Üye
arkadaş o program bilgisayarlarda internet üserinde bağlantı sağlayan bir program ve anroid versiyornu . bildiğim kadar buda internet üzerinde yapılacak bir bağlantı olması gerek. bu nedenle aradığımız şey bu değil, ayrıca o program var bende .

mcnpl4

mcnpl4

Üye
vevtiri biliyomusun dj?

----------Eklendi @ 00:15:09 ---------- Yazıldı @ 00:14:47 ----------

vectir

0nlySex

Üye
linkte sıkıntımı war,benmi beceremedim

ivdg

ivdg

Üye
kırık link :/

blacktalon

blacktalon

Üye
üye girişi istiyor bir işe yaramadı bu..

yokmu şöyle gercekden eski sony ericssonlarda olan .hid uzantılı programları vardı pc kumanda etmek için hatda pc üzerinde bir program sayesinde kendi hid dosyanı yapmak mümkündü ben bir kaç program için yapmışdım.. bunun gibi android telefonlarda bluetooth ile pc kumanda etmek yani bir kaç programalr mesele winamp ( winamp da mümkün ama wifi olarak, telefona winamp yükleyince onun üzerindeki bir secenek buna olanak sağlıyor aynı anda pc winampda bulunan bir özellik.. )
işte istediğim tam olarak kolay bir şekilde bluetoth üzerinde pc yi kumanda etmek...

[email protected]
teamwiever ı dene istersen ben denedim güzel ve çok sayıda userı var

liberta977

Üye
Link gebermiiiişşşşşş!....

ahmet_1

Üye

[email protected][/QUOTE]

All in one remote diye bir program var daha denemedim ama eğer çalışırsa baya işe yarar.Android market'te bedava versiyonu var. ben ordan indirdim, akşam deneyeceğim

duranyu

Üye
saol denıcem:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt