Locktopus, gpower, fiveicon dock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
Locktopus, gpower, fiveicon dock
Merhaba arkadaşlar işinize yaracagını düşündüğüm 3 ayrı tweaks'i sizlere tanıtmak istiyorum. fazla uzatmadan.

1-Locktopus, kendisi bir kilitleme eklentisidir. İstediğiniz uygulamaya kilit koyarak erişimi sınırlayabilirsiniz. http:\\theiphonespotrepo.net/apt source u cydia dan ekleyip locktopus diye search yaparak yükleyebilirsiniz.

2- Gelelim G-power a kendisi bir çoklu kapatma eklentisidir. Kapatma tuşuna basılı tuttuğunuzda, sadece kapat secenegine ek olarak yeniden başlat yada restart springboard seceneklerine sahip olabilirsiniz. Herzaman telefonumuzu kapatmak istemeyenleriniz sadece yeniden başlatmak isteyenleriniz olur.
g-power eklentisine hicbir extra source eklemeden direk cydia da g-power olarak aratırsanız bulabilirsiniz.

3- Eve son olarak sizlere Fiveicon dock eklentisini tanıtayım bu eklenti de yukarda ki resimde farketmissinizdir telefonun dockun da 4 uygulama degil, 5 uygulama mevcut yani bu eklenti ile 5. bir uygulamayı da dock a yerleştirebiliryorsunuz.
bunun icinde extra bir source a gerek yok direk olarak cydia da tweaks menüsü icinde bulabilirsiniz.

NOT: Bizzat denenmiştir. iphone 3gs 16 gb ios4.0.1

• Beğen
Tepkiler: Revengeful, Samsunspor ve OğuzcanAbi

dogankalkan

dogankalkan

Üye
tegmen iyi etmissin guzel bisey buda yanniz ben indirdim cydia dan locktopus u ama sifre giriyorum kabul etmiyor + sms boulumunede bir sifre girmistim ama simdi geri acamiyorum sifre istiyor ayni sifreyi tekrar giriyorum ama kabul etmiyor ne yapmam gerek yardimci olursam tesekkurler..

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ilk kullanılacak şifre ''password'' yani ilk kullanım icin sifre budur ayarlardan girerek bu sifreyi değiştirebilrsin. kolay gelsin.

cptalperen

cptalperen

Üye
eyvallah çok güzel paylaşım birinci uygulama ile şifre koyabiliyoruz değilmi ?

dogankalkan

dogankalkan

Üye
tesekkurler tegmen ona dikkat etmemistim hangisine ne yazacama ondan karisti emegine saglik calisiyor guzel bi uygulama...

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
evet ilk uygulama bir lock uygulamasıdır. istedigin uygulamayı pass yapabilirsin.
rica ederim.

OğuzcanAbi

Üye
güzel görünüo teşekkürler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Eline sağlık

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
rica..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
kiLit uyguLaması güzeL :oke: TeşekkürLer

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

Revengeful

Emekli Yönetici
Harika :)

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
eyv. yardımcı olduysa ne mutlu..

emreray226

Üye
locktopusu yükledim fakat hep sorun veriyor versiyon 4.2.1

suathalit

Üye
arkadaşlar klasör içine klasör açmak nasıl oluyor ?

carantinas

carantinas

Üye
    Konu Sahibi
@suat halit klasör icine klasör acmak icin cydiaya girip foldersinfolders diye arat cıkan uygulamayı yukle cihazı yeniden baslat ve herhangi 2 klasör olustur birini digerinin icine atmayı dene sonucu goreceksin.

--------------- Ekleme ---------------

muhtemelen 4.2.1 ile entegre olmamıştır cunku bu konu acıldıgında 4.2 henuz yayınlanmamıstı.

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/iphone-uygul...olders-klasor-icine-klasor-ekleme-412617.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt