Locked

Sponsorlu Bağlantılar

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
Locked
:locked:

Son düzenleme:

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
valla fiyatlar acayip düştü android aştı kendini artık oyun ve uygulamaları işimize geleni seçerek alıyoruz o kadar çok ki tiksindim artık advance almaya karar verdiğine göre bütçen 700-750 gibi herhalde sıfırları bu fiyata 2. elleri ise 500 e veriyorlar ben şu an çok memnunum bu zamana kadar açamadığım oyun yok kasan veya donan sorunlu problemli oyun yok tavsiye ederim ama bütçen 1000 tl gibi ise daha iyileri geliyor mesela s4 mini gibi 5.0 ı alacak bir telefon artık bu saatten sonra ram 1gb in altında telefon alınmaz bu telefon da eskidi artık:)

kcr

Üye
Symbian aslında harika bir sistem ama maalesef bitirdiler. Android'ler güzel. S3 mini kullanıyorum; jet gibi hızlı her işinde. Yüksek kapasite ve çözünürlük isteyen oyunları denemedim daha. Onun için bir şey diyemem. Yalnız Android almayı düşünürsen bazı hususlara dikkat etmen gerekiyor. Birincisi; meselâ s3 mini'nin işletim sisteminin dahili hafızada kapladığı yer, toplam hafızasının yarısı. Yani toplamda 8gb'tan program kurmak ve depolama için en fazla 4 gb yer kalıyor. Yeni çıkan s4'ün bile işletim sistemi olarak kapladığı yer 8gb! İkincisi; önceki sürümlerini bilmiyorum ama son sürümlerinde uygulamaları hafıza kartına kurmak sıkıntılı. Telefona kurulu olanları taşımak için programlar var. Fazla yer kaplayan bazı programların verisini hafıza kartına alabiliyor ama hepsini taşıyamıyor. Bu iki hususu da göz önünde bulundurduğunda Android alacaksan telefon hafızası olabildiğince yüksek olanı tercih et derim.

MaxipmaN

Üye
symbianı bosver artık advence ucuza bulursan al pek moda telefon değil

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler bilgileriniz için. Advance alcam 600 tl zaten.

Fuad199219

Üye
galaxy