Locked

Sponsorlu Bağlantılar

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
kardeş cihaz yurt dışı değil. Elli defa denedim kaldırıp yeniden yüklemeyi. Rm-718 klasörün adı da. Bide önceden yine flashlamıştım o dosyalar varsı hata ondandır diye sildim yine olmadı. Ama ellerine sağlık sağlam olmuş okuduğum kadarıyla. Bide yükleseydik
saolda. Walla bilmiyorum neden hata veriyor. Pc değişirsen anca olur.

- - - Eklendi - - -

saolda. Walla bilmiyorum neden hata veriyor. Pc değişirsen anca olur.
Bide jafla flaşlamayı dene

sedatatt

sedatatt

Üye
jafı bilmiyorum da dediğin gibi pc değiştirerek yapsam olacak gibi. Normalde navifirimden inenleri attığımız yere atacaz demi indirdiğimizi

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle : Phoneix Kur.

2.Rm-718 Klasörünü C /Program files/Nokia / phoneix/product un içine atcan.

3- Phoneix AÇ. Üstte Usb ni görduyse (Rm-718 usb) yazar.

4-Üstte file tıkla Ve Sırasıyla :

Open product var ona tıkla oraya Rm 718 yaz . Rm 718 cıkacak ona tıkla. Sonra Tekrar File (Sol üstte) tıkla ve Scan Product e tıkla 45 sn bekle . Sonra Sonra üstten Flash tıkla. Firmware update tıkla . Sonra altta Options var ona tıkla tablo gelecek kırmızı olanları delete yap. SONRA REBURSH E TIKLA VE FLAŞLAMA BAŞLASIN,.. İnş Yeteri Kadar anlattım.

sedatatt

sedatatt

Üye
usta çok sağol da yine aynı hatayı verdi başka bi bilgisayardan yaparım artık

• Beğen
Tepkiler: Plesk234
cankan4321

cankan4321

Üye
Güncelleme Ne zaman Gelir Usta?

• Beğen
escape72

escape72

Üye
kardeş tavsiye edilen uygulama link kırık ne yapacaz

• Beğen
escape72

escape72

Üye
tmm kardeş tşk ederim..

• Beğen
sedatatt

sedatatt

Üye
usta program data gizliymiş orda dosyalar varmış çakıştığı için olmamış sildim yaptım olumlu:) yardımların için sağol usta bide güncellemde ekranda ki saati değiştirsen iyi olur kırmızı iyi olmamış ellerine sağlık:)

• Beğen

try1234

Üye
usta güncelleme hangi gün yayınlayacaksın merak ediyorum şimdiden teşekkürler...

• Beğen

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
usta güncelleme hangi gün yayınlayacaksın merak ediyorum şimdiden teşekkürler...

3 gün içinde kardeş..

- - - Eklendi - - -

usta program data gizliymiş orda dosyalar varmış çakıştığı için olmamış sildim yaptım olumlu:) yardımların için sağol usta bide güncellemde ekranda ki saati değiştirsen iyi olur kırmızı iyi olmamış ellerine sağlık:)

Yeşil Flip saat atcam Dijital saatı mavi yaparım.

sedatatt

sedatatt

Üye
usta klavye stilini de değiştirsen 808inki gibi yapabilirsen iyi olur

• Beğen

asi6868

Üye
dayıııı 3 gün içinde yapıyormus ama seninki mükemmel olmusta ne olur gardaş özelikle windowsla alakalı bişey olmasın çünkü çirkinlik katıyor bu görüntü hiç hoş değil .... daha güel şeyler bekliyoru.z

• Beğen

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
usta klavye stilini de değiştirsen 808inki gibi yapabilirsen iyi olur

Yapcam KARDEŞ.

- - - Eklendi - - -

dayıııı 3 gün içinde yapıyormus ama seninki mükemmel olmusta ne olur gardaş özelikle windowsla alakalı bişey olmasın çünkü çirkinlik katıyor bu görüntü hiç hoş değil .... daha güel şeyler bekliyoru.z

oLmucak Kardeş. cFW ye Tema Eklerken Sorun Çıkıyor onu Halletsem Yeni Sürüm Paylaşırım..

• Beğen
Tepkiler: try1234
sedatatt

sedatatt

Üye
ellerine sağlık kardeş bekliyoruz

• Beğen

try1234

Üye
kardeş yeni sürümde startup kısmını Nokia Belle Refresh yazılı olan veya Nokia N9 Startup olsa daha iyi olur. Değiştirebilsen radyo modu orjinal kalsa iyi olacaktır. Bir an önce yayınlarsın inşallah :islik teşekkürler.

• Beğen

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yeni sürümde startup kısmını Nokia Belle Refresh yazılı olan veya Nokia N9 Startup olsa daha iyi olur. Değiştirebilsen radyo modu orjinal kalsa iyi olacaktır. Bir an önce yayınlarsın inşallah :islik teşekkürler.

Valla Kardeş N9 Startup Pek Tutulmadı. Onun Yerine Kırmızı Harfle Giden Nokia Yazısını Attım. Bugün Paylaşcam Güncellemeyi.