Locked

Sponsorlu Bağlantılar

logoless

Üye
acele et bir an önce yüklemek istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Plesk234

cankan4321

cankan4321

Üye
Çok SAOL Hocam Güzel Olmuş.Telefon Hızlandı Gerçekten..

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
Teşekkürler:oke:

• Beğen
okanbiz

okanbiz

Üye
güzel olmuş ama telefon hafızası bende 433 megabayt

• Beğen

erhanred

Üye
kardeş mesajlara girmiyo atıyor restart yaptım gene olmuyor cf yükledim 1 saat uğraştım oluyor başka cf ye geçtim

• Beğen
tarxhn

tarxhn

Üye
bir deneyeyim ona göre yorum yapmaya calısayım. ugrasmısın saolsın

• Beğen

veep

Üye
ellerin dert gormesin kardes boyle saglam sw belco2 bile yapamamistir batarya 4-5 gun gidiyo sorun var diyenlerede cevabim sudur sorunu kendinizde arayin herkese iyi BELLE LER :)

• Beğen

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
ellerin dert gormesin kardes boyle saglam sw belco2 bile yapamamistir batarya 4-5 gun gidiyo sorun var diyenlerede cevabim sudur sorunu kendinizde arayin herkese iyi BELLE LER :)

Saolasın Kardeşim.Güle güle Kullan...

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
kardeş ellerin fest görmesin şu an senin yazılımı kullanıyorum:)gayet mükemmel olmuş:)

• Beğen
cankan4321

cankan4321

Üye
Şarj Super gidiyor. Yeni Güncelleme gelecekmi?

• Beğen
sedatatt

sedatatt

Üye
usta cfw yi indirdim rm 718 klasörünü attım ama phoneix hata verdi sonra rm 718 klasörünü sildim hata falan vermedi bi yardımcı olsan

• Beğen

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
usta cfw yi indirdim rm 718 klasörünü attım ama phoneix hata verdi sonra rm 718 klasörünü sildim hata falan vermedi bi yardımcı olsan

Kardeş 1. Eğer Telefonun Yurt Dışı ise Haafıza Kartını Çıkarıp Phoneixle Flashladıgın zaman Reburfish Tıklama SW RESET TIKLIYARAK FORMATLA.

2. OLmadı Phoneix i Kaldır Bilgisayardan Sonra Tekrar Kur.

Olmadımı Pc nde sorun var demektir.Çünkü Bir Sürü YÜkliyen var Kimse de Hata vermedi..

- - - Eklendi - - -

Kardeş 1. Eğer Telefonun Yurt Dışı ise Haafıza Kartını Çıkarıp Phoneixle Flashladıgın zaman Reburfish Tıklama SW RESET TIKLIYARAK FORMATLA.

2. OLmadı Phoneix i Kaldır Bilgisayardan Sonra Tekrar Kur.

Olmadımı Pc nde sorun var demektir.Çünkü Bir Sürü YÜkliyen var Kimse de Hata vermedi..

Ha bide Rm 718 deil Rm-718 Yapcan Arada Tire var.

sedatatt

sedatatt

Üye
kardeş cihaz yurt dışı değil. Elli defa denedim kaldırıp yeniden yüklemeyi. Rm-718 klasörün adı da. Bide önceden yine flashlamıştım o dosyalar varsı hata ondandır diye sildim yine olmadı. Ama ellerine sağlık sağlam olmuş okuduğum kadarıyla. Bide yükleseydik