Locked

Sponsorlu Bağlantılar

degirmenci01

Üye
Şeffaf tercihler widget zaten var. Yeni sürümde mini saat atcam yazılı olan yarına kadar hazır olur.

dört gözle bekliyorum şu ana kadar yüklediklerimde hep geriye dönüş yapmak zorunda kaldım

cankan4321

cankan4321

Üye
Çok Sagol usta. Güncelleme Güzell..

degirmenci01

Üye
hocam yükledim cfw güzel olmuş ancak daha öncede bahsettiğim şeffaf tercihler widgeti şeffaf küçük saat witgeti ve özelliklede bildirimler widgeti olmaması kötü olmuş benim açımdan tabiki aramadaki etkin aktarmalar kaldırılmış olması güzel olmuş hocam saatler neisede bildirimler witgeti buna uyumlu bulabilirmiyiz bu arada telefon acayip hızlandı emeğine sağlık

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
hocam yükledim cfw güzel olmuş ancak daha öncede bahsettiğim şeffaf tercihler widgeti şeffaf küçük saat witgeti ve özelliklede bildirimler widgeti olmaması kötü olmuş benim açımdan tabiki aramadaki etkin aktarmalar kaldırılmış olması güzel olmuş hocam saatler neisede bildirimler witgeti buna uyumlu bulabilirmiyiz bu arada telefon acayip hızlandı emeğine sağlık

Yeni Güncelleede atacam. Sen bu konuyabak bi istessen..http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...kran-bildirimler-gereci-anna-tipi-579910.html

degirmenci01

Üye
en azından bildirimler widgetini hallettim emeğine sağlık

degirmenci01

Üye
hocam tema efektlerini nasıl değiştirebiliriz birde daha önce kullandığım favourite apps programını bir türlü çalıştıramadım program yükleniyor ancak ayar yapılamıyor telefon siyah ekranda kalıyor zamanın olurda bakarsan memnun olurum

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
hocam tema efektlerini nasıl değiştirebiliriz birde daha önce kullandığım favourite apps programını bir türlü çalıştıramadım program yükleniyor ancak ayar yapılamıyor telefon siyah ekranda kalıyor zamanın olurda bakarsan memnun olurum

Tema EFEKTİ İçin > önce Bu dosyayı indir ve kur.

Sonra istediğin internetteki efekti indir ve hafıza kartına direk Effects klasörünü at. Telefonu Kapa Aç olur.

Favori APPS Hakkında Hiç Bilgim yk hç kullanmadm :S

degirmenci01

Üye
hocam emeğine sağlık bu gidişle yavaş yavaş tüm sorunlarımızı çözecen galiba

salih_alp

Üye
tlfnu hackledm ama yıne yuklenmıyor bu efect actıve pack sıs ne yapmalıyım nasıl yukleyecegım?

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
tlfnu hackledm ama yıne yuklenmıyor bu efect actıve pack sıs ne yapmalıyım nasıl yukleyecegım?

Önce Yukarda verdiğim linkteki dosyayı hafıza kartına at ve kur. Ondan Sonra İstediğin Efecti Hafıza Kartına At.( Effect Klasörünü Hafıza Katına at.)

degirmenci01

Üye
hocam bende şöyle bir hata var sosyal ağlardan facebook a girince geri kapanıyor telefonu kapatıp açıyorum tekrargirince kullanıcı adı ve şifresi çıkıyor giriş yapınca tekrar kapanıyor bi bakabilirmisiniz

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende şöyle bir hata var sosyal ağlardan facebook a girince geri kapanıyor telefonu kapatıp açıyorum tekrargirince kullanıcı adı ve şifresi çıkıyor giriş yapınca tekrar kapanıyor bi bakabilirmisiniz

Kardeş Malesef O Sorun Herkeste var. yani Orjinal Belle refreshte o sorun var.Nokia Yeni Güncelleme çıkarması Şart Sosyalağlar için.

degirmenci01

Üye
o zaman başka prolara bakalım ilgin için sağol

IVI-Elia

Üye
Abi o telefonun açılış ekranı iğrenç olmuş ama onun dışındakiler güzel bir daha ileride güncelleme gelir mi?

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
Abi o telefonun açılış ekranı iğrenç olmuş ama onun dışındakiler güzel bir daha ileride güncelleme gelir mi?
Onun Begenenlerde var ama.Bidahiki Güncellemede Değiştiririm.

Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
kardeş bunda avkon 2 varmı