Locked

sohey

Üye
ya beyler kocaman yazdim lütfen yardim ediniz .5800a çok cfw atmişliğim var ama phoneix ile deil tam bilmiyorum hiç atmadim ondan önce bu cfw 500 için olsa 1 saniye düşünmem yüklrim abi buna göre yokmu aynisindan olmazmi yaa yardim !!!1

Tepkiler: Plesk234

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi

Küçük de yazsaydn gine anlardık Kardeşm Malesef elimde Nokia 500 yk. olsaydı yapardm sırf senin için..

titali

Üye
Merhaba uygulamayı cep uyguladım .. çok güzel.. lakin tiwett ve face sıkıntı yaşadım.. mümkünse programı kaldırıp eski haline nasıl getirebilirim..tesekkür

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba uygulamayı cep uyguladım .. çok güzel.. lakin tiwett ve face sıkıntı yaşadım.. mümkünse programı kaldırıp eski haline nasıl getirebilirim..tesekkür

Malsef O Soru orjinalde bile var :S

arkadaşlar bende c6-01 rm-601 modeli var ve tel yurtdışından gelme ben türkçe dil paketi atmak istedim fakat rm-712'e (öyle hatırlıyorum) uyumlu var sadece. 601 için yeni bir güncelleme var mı acaba bilenlerin yardımını bekliyorum. şimdiden teşekkürler

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi

cfw yi al flaşla olmasi lazm kardes forumda flaşlama anlatimi var ( format)

Kardeşim öncelikle mükemmel bişey yapmışsın indirdim sorunsuz kullanıyordum fakat bu sabah farkettim ana ekranda yan tarafa kaydırınca efekt ile geçiyordu şimdi birden geçiyor yani resim birden değişiyor müzik çalarda da böyle birden geçiyor umarım anlatabilmişimdir ben dikkat ediyorum böyle şeylere bi çözümü var mı acaba tekrar flash falan ?

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi

Gerek yk kardes. O efektler temanın efecti. TEMALARA GİR SEÇENEKLRDEN TEMA EFEKTİNE TIKLA AÇIK YAP TAMAMDIR,

Tepkiler: ahmet5281

zfrglr

Üye
ellerine sağlık güzel bi cwf hazırlamışsın dostum fakat benim bir sıkıntım oldu rompatcher a yeni patch atmak icin ne yapmam gerekiyor c ve e sürücüsünde patches klasörü yok yardımcı olursan sevinirim

Tepkiler: cankan4321 ve Plesk234

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi

Tşkler. Bidaha güncelleme yaparsam Rom Patcher yerini cye atarım. Şuan Z de.

Rom patcher deki pathcler yetio aslında. Nasıl bi uygulama yüklicen ki ?

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yaparsam C ye atarım Arkadaşlar.

hero4201

Üye
çok güzel olmuş kardesm ellerine sağlık. yanlız karşı taraf arayınca titreşimle bildirim bende çalışmıyor .bunu nasıl çözebilrm.teşekkrler

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel olmuş kardesm ellerine sağlık. yanlız karşı taraf arayınca titreşimle bildirim bende çalışmıyor .bunu nasıl çözebilrm.teşekkrler

Teşektr ederim.Titreşim Kapatmış olabilirsn kardesm.

Kardeşim indirmeyi yaptım inşallah en kısa zamanda deneyeceğim ellerine sağlık

zfrglr

Üye

Tşkler. Bidaha güncelleme yaparsam Rom Patcher yerini cye atarım. Şuan Z de.

çok sağol dostum rompatcherı kaldırıp yeniden flash attım ve tekrar kurdum sorun kalmadı yeni güncellemeni belkliyorum ellerine sağlık

ugurum45

Üye
Ellerine sağlık abi başarılarının devamını dilerim.Şu an bunu kullanıyorum çok güzel stabil çalışıyor

yeni güncelleme için tarih varmı?