sohey
Üye
ya beyler kocaman yazdim lütfen yardim ediniz .5800a çok cfw atmişliğim var ama phoneix ile deil tam bilmiyorum hiç atmadim ondan önce bu cfw 500 için olsa 1 saniye düşünmem yüklrim abi buna göre yokmu aynisindan olmazmi yaa yardim !!!1
Merhaba uygulamayı cep uyguladım .. çok güzel.. lakin tiwett ve face sıkıntı yaşadım.. mümkünse programı kaldırıp eski haline nasıl getirebilirim..tesekkür
arkadaşlar bende c6-01 rm-601 modeli var ve tel yurtdışından gelme ben türkçe dil paketi atmak istedim fakat rm-712'e (öyle hatırlıyorum) uyumlu var sadece. 601 için yeni bir güncelleme var mı acaba bilenlerin yardımını bekliyorum. şimdiden teşekkürler
Kardeşim öncelikle mükemmel bişey yapmışsın indirdim sorunsuz kullanıyordum fakat bu sabah farkettim ana ekranda yan tarafa kaydırınca efekt ile geçiyordu şimdi birden geçiyor yani resim birden değişiyor müzik çalarda da böyle birden geçiyor umarım anlatabilmişimdir ben dikkat ediyorum böyle şeylere bi çözümü var mı acaba tekrar flash falan ?
ellerine sağlık güzel bi cwf hazırlamışsın dostum fakat benim bir sıkıntım oldu rompatcher a yeni patch atmak icin ne yapmam gerekiyor c ve e sürücüsünde patches klasörü yok yardımcı olursan sevinirim
ellerine sağlık güzel bi cwf hazırlamışsın dostum fakat benim bir sıkıntım oldu rompatcher a yeni patch atmak icin ne yapmam gerekiyor c ve e sürücüsünde patches klasörü yok yardımcı olursan sevinirim
çok güzel olmuş kardesm ellerine sağlık. yanlız karşı taraf arayınca titreşimle bildirim bende çalışmıyor .bunu nasıl çözebilrm.teşekkrler
Kardeşim indirmeyi yaptım inşallah en kısa zamanda deneyeceğimellerine sağlık
Tşkler. Bidaha güncelleme yaparsam Rom Patcher yerini cye atarım. Şuan Z de.
Ellerine sağlık abi başarılarının devamını dilerim.Şu an bunu kullanıyorum çok güzel stabil çalışıyor
yeni güncelleme için tarih varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?