Locked

Wayy. Usta Güncelleme güzel Gözüküyor Bir an önce Linkleri eklesende yüklesek..

Tepkiler: Plesk234
Başarılarının devamı dilerim mesaj baloncukları harika

RM-718 klasörü aç.dosyaları içine at.telefonu kapat.klasörü nokia/Phoenix/products klasörüne kopyala.program açılınca sırasıyla no connection seç.open producttan RM-718i seç flashingden firmware update de.[...]den yazılımı seç.dead usbyi seçmeyi uygula.refurbish de.ekrana gelen talimatı uygula yazılım yükleniyor....bu arada bende bile hata vermedi yüklerken...

asi6868

Üye
üstat açılış ekranından windows falan varsa hiç yükleme resime baktıkça gözüm kamaşıyor değilde hani ... neyse güzele benziyor ama yüklemek içinde sabırsızım ama geç kaldın çünkü baska cwf yüklü başarıların devamınıda dilerim şu iki büyük LL Çok Kötü Görselliye her alanda dikkatli davran pürüzsüz cwfler herzaman başarı kazandırır. uygulamar oyunlar araçlar falan iconlar dahil olsa süper olurdu istemeyen silebilir. amayeni klösör yapınca aynı olmasını hiç istemem o iconların farklılığı görselliği hiç güzel durmazdı herhalde birde o iconlara uygulama yüklenseydi şahane bir cwf olurdu henüz rep vermek için birazcık erken

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi

wİndows ile alakalı bi şey yk kardes . Açılış ekranı tamamen deqiştllmiştr..

try1234

Üye
S.A Mete_M kardeş yeni yükledim.Güzel özellikler var.Emeğin için teşekkür ederim.Allah razı olsun senden

asi6868

Üye
üstat senin cwf tam bir bomba yaaa şahane ama bazı sorunları anlatıyorum. bir sonraki güncellemede bunlara dikkat et oke.
1.menüdeki parlaklık,wifi,sonlandır,ram,batarya bilgisi,cihaz yönetici,usb gibi iconları gibi lütfen ama lütfen onları asla yapma hiç hoş değil ram batarya bilgi kalabilir onlar sorun teşkil etmez.
2.tema değiştirdiğimde bildirim barında üsteki değişmiyor ilkin yüklediğim gibi kalıyor buda hiç hoş değil yani resimdeki olan
3.cihaz yöneticindeki (LL) yerine ll yapsan çok hoş olurdu ve Ürün kodu 059C383 yazıyor ama benimki 059C260 beyaz silver siyahlar için güzel ama benimki silver bunu bazı cwf ci arkadaşlar silebiliyordu herhalde nasıl yaptıysa helal olsun.
4.daha yeni kullandığım için bukadarına bulabildim umarım bundan başka sorun bulmam.
5.üstüne vardıysam özür dilerim ama söylediklerim büyük bir sorun değil ama çok bomba seninki kullandığım eski cwfde sorun çıktı seninkini yükleyince düzeldi.(cwf deki sorun operada gezinirken birazcık basılı tutunca titriyordu ekran sinir bozucu olmustu seninkinde öyle bir sorun yok ALLAHA Şükür.)

sedatatt

Üye
usta ellerine sağlık güzel olmuş

sedatatt

Üye
usta batarya rengini değiştirmek için avkon2 modu falan attım ama şimdide müzikçalar falan şeffaf değil

sedatatt

Üye
sitede batarya rengini değiştirmek için resource diye dosyayı e ye atın yazıyordu attıktan sonra gitti şeffaflık falan hatta açılış ekranıda nokia nın orjinali gibi oldu

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
sitede batarya rengini değiştirmek için resource diye dosyayı e ye atın yazıyordu attıktan sonra gitti şeffaflık falan hatta açılış ekranıda nokia nın orjinali gibi oldu

Kardeş Onları Yapman İçin Önce AVKON2 modunu Uygulaman gerek yksa olmaz FORUMDA AVKON2 MODU VAR

- - - Eklendi - - -

Bakacam Kardeş Blki Kaldırırım , Temada Sorun yk Kardeş Telefonu Kapat aç Üst bar düzelir. Bazı temalarda Kalıntı kalıyor ondan

Product Kodu Bişe değiştirmez Sorunsuzca Yükleyebilirsin.. Silver Olması Önemli diil.

sedatatt

Üye
uyguladım zaten sadece bataryayı değiştirmek istiyodum ama hepsi değişti

Kardeş Cfw en güzel sorunsuz kullanıyorum teşekkürler. Güncelleme daha yapcanmı?

Plesk234

Üye
    Konu Sahibi
uyguladım zaten sadece bataryayı değiştirmek istiyodum ama hepsi değişti

Bir yerde yanlış yapmışın kardeş. Hem batarya rengin değiştirmek istiyossan herhangi br avkon2 al Cfw de Core/Recourse İçine at kaydet sonra flaşla tamamdır.

- - - Eklendi - - -

Kardeş Cfw en güzel sorunsuz kullanıyorum teşekkürler. Güncelleme daha yapcanmı?

Büyük İhtmal Yapmam Çünkü Fp2 ye geçmeyı düşünüyorum.

eline sağlık görsellik süper olmuş.. sistemde inşallah öyledir bugün yüklerim fikirlerimi sorunlarımı varsa bildiririm. teşekürler.