cankan4321
Üye
Wayy. Usta Güncelleme güzel Gözüküyor Bir an önce Linkleri eklesende yüklesek..
kardeş cihaz yurt dışı değil. Elli defa denedim kaldırıp yeniden yüklemeyi. Rm-718 klasörün adı da. Bide önceden yine flashlamıştım o dosyalar varsı hata ondandır diye sildim yine olmadı. Ama ellerine sağlık sağlam olmuş okuduğum kadarıyla. Bide yükleseydik
Başarılarının devamı dilerim mesaj baloncukları harika
üstat açılış ekranından windows falan varsa hiç yükleme resime baktıkça gözüm kamaşıyor değilde hani ... neyse güzele benziyor ama yüklemek içinde sabırsızım ama geç kaldın çünkü baska cwf yüklü başarıların devamınıda dilerim şu iki büyük LL Çok Kötü Görselliye her alanda dikkatli davran pürüzsüz cwfler herzaman başarı kazandırır. uygulamar oyunlar araçlar falan iconlar dahil olsa süper olurdu istemeyen silebilir. amayeni klösör yapınca aynı olmasını hiç istemem o iconların farklılığı görselliği hiç güzel durmazdı herhalde birde o iconlara uygulama yüklenseydi şahane bir cwf olurdu henüz rep vermek için birazcık erken
S.A Mete_M kardeş yeni yükledim.Güzel özellikler var.Emeğin için teşekkür ederim.Allah razı olsun senden
usta batarya rengini değiştirmek için avkon2 modu falan attım ama şimdide müzikçalar falan şeffaf değil
sitede batarya rengini değiştirmek için resource diye dosyayı e ye atın yazıyordu attıktan sonra gitti şeffaflık falan hatta açılış ekranıda nokia nın orjinali gibi oldu
üstat senin cwf tam bir bomba yaaa şahane ama bazı sorunları anlatıyorum. bir sonraki güncellemede bunlara dikkat et oke.
1.menüdeki parlaklık,wifi,sonlandır,ram,batarya bilgisi,cihaz yönetici,usb gibi iconları gibi lütfen ama lütfen onları asla yapma hiç hoş değil ram batarya bilgi kalabilir onlar sorun teşkil etmez.
2.tema değiştirdiğimde bildirim barında üsteki değişmiyor ilkin yüklediğim gibi kalıyor buda hiç hoş değil yani resimdeki olan
3.cihaz yöneticindeki (LL) yerine ll yapsan çok hoş olurdu ve Ürün kodu 059C383 yazıyor ama benimki 059C260 beyaz silver siyahlar için güzel ama benimki silverbunu bazı cwf ci arkadaşlar silebiliyordu herhalde nasıl yaptıysa helal olsun.
4.daha yeni kullandığım için bukadarına bulabildim umarım bundan başka sorun bulmam.
5.üstüne vardıysam özür dilerim ama söylediklerim büyük bir sorun değil ama çok bomba seninki kullandığım eski cwfde sorun çıktı seninkini yükleyince düzeldi.(cwf deki sorun operada gezinirken birazcık basılı tutunca titriyordu ekran sinir bozucu olmustu seninkinde öyle bir sorun yok ALLAHA Şükür.)
usta ellerine sağlık güzel olmuş
uyguladım zaten sadece bataryayı değiştirmek istiyodum ama hepsi değişti
Kardeş Cfw en güzel sorunsuz kullanıyorum teşekkürler. Güncelleme daha yapcanmı?
eline sağlık görsellik süper olmuş.. sistemde inşallah öyledir bugün yüklerim fikirlerimi sorunlarımı varsa bildiririm. teşekürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?