ÇaRşI 2387
Üye
En geç 2 güne Hazır
nasıl yükeyecez telefona bunu
kardeş bunu nasıl yükleyecegiz
- - - Eklendi - - -
kardeş nasıl yüklecegiz kısaca anlatsana
Beyler bunu telden direkt yapamıyomuyuz ve pcden nasıl tele aktarım fln yapıcaz pro olanlar bunu yükleme işini biraz açsa herkes faydalansın bunlardan sonuçda nokia yazılımı kesdi buralardan elimizdeki symbianı geliştirelim en azından uygulamsları fln kullanabilelim yardın edecek olan bu işlerden anlayan kişiler ayrıntılı olarak anlatırsa çok iyi olur şimdiden saolun
Arkadaşlar Güncelleme yapacam.Üyeliğim 7 gün Banlandı.3,4 Güne açılır.[Mete_M]
Arkadaşlar Güncelleme yapacam.Üyeliğim 7 gün Banlandı.3,4 Güne açılır.[Mete_M]
kardeş emeğine sağlık çok teşekkür ederim çok güzel olmuş sayende c6 telefonunu satmaktan vazgeçtim telefon bence androidden bile hızlı oldu. ancak senden çok rica ediyorum e6'ya da uyarlanabilir mi bu lütfen.. cevap yazar mısın
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar bu yazılımı nasıl yükleyeceğini bilmeyenler için anlatıyorum phoenix programını bilgisayara kurun daha sonra yazılımı indirin ve yazılımı rardan çıkarıp C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Packages\Products klasörünün içinde "rm-718" aldı bi klasör oluşturun ve rardan çıkardığınız yazılım dosyalarını bu klasörün içine atın. ve phoeniz programını açın. daha sonra telefonunuzu usb kablosu ile bilgisayara bağlayın. ancak telinizin bağlantı modu nokia suit olmalı. ona ayarlayın. onu da bilmeyenler telden ayarlar bölümünün bağlantı kısmında usb menüsü var. o bölümü nokia suit olarak etkinleyin. daha sonra phoenix programı telefonununuzu görecek. siz de programın sol üst kısmında file tıklayıp open product ı tıklayın ve rm-718 i bulup seçin. bu kod sizin c6 telefonunuzun yazılım kodudur. daha sonra flashing bölümünden firmware update kısmını tıklayın. yeni açılan pencerede product code bölümü var hemen sağ tarafında ise noktalı bi kutucuk var. onu tıklayınca karşınıza telefonunuzun yazılımı çıkacaktır tıklayın ok deyin. daha sonra da refurbish i tıklayın. bu kadar gerisini bilgisayar ve program halleder. hadi kolay gelsin
- - - Eklendi - - -
bu arada phoenix programının sürümü önemli değil alayı aynı işi görüyor nasıl olsa...
- - - Eklendi - - -
kardeş emeğine sağlık çok teşekkür ederim çok güzel olmuş sayende c6 telefonunu satmaktan vazgeçtim telefon bence androidden bile hızlı oldu. ancak senden çok rica ediyorum e6'ya da uyarlanabilir mi bu lütfen.. cevap yazar mısın
bu custom firmware hangi programla nasıl yapılıyor bir bilsem ben de sizin siteye yardımcı olurdum
- - - Eklendi - - -
bende var e6 ama cfw yapamıyorum yardımsız..
dead phone ile flash atmak kolay her türlü flash atmayı biliyorum ama gelgör ki cfw lazım. yaptığınız c6 cfw si dünyada yok. tek sizde sayenizde c6yı androidlere tercih eder oldum. bunun için diyorum ki e6 ya da aynı cfw yi uygulasak...
Elimde E6 Cihazı Yok.Ama Nokia Cooker Prosunu İndirerek Orjinal yazılım üzerinde modlamalar yapabilrsn.Forumda Modlar var.Ve Yazılımın Neresine atacagında yazar. Biraz araştır öğrenirsn.
- - - Eklendi - - -
Güncellemeye başladım.Akşama Paylaşcam.Fazla bi güncelleme olmayacak.Arkadaşlarn isteklerini yapcam ve bir kaç yenilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?