locked

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black-killing

Black-killing

Üye

peki bize kaynak gösterebilir mi?
Tarih öğretmeninin delilsiz konuşması kadar saçma bi şey yoktur heralde

Tamam hadi senin dilinden konuşalım yanlış olduğuna kaynak göster bekliyorum hadi .

- - - Eklendi - - -

Herşey için kaynak şart değil her öğretmenden kaynak mı isteyeceksin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Tamam hadi senin dilinden konuşalım yanlış olduğuna kaynak göster bekliyorum hadi .

- - - Eklendi - - -

Herşey için kaynak şart değil her öğretmenden kaynak mı isteyeceksin.

evet istiyorum. Adı üstünde öğretmen, öğrencileri yanlış bilgilendirmemeli.
Benim konuma gelirsek, ben bu olayın doğru olduğunu zannetmediğimi söyledim ve kaynak istedim. Direk bu olay gerçek değildir çünkü şu şu belgeler vardır denilemez; ama şu denilebilir: Kanuni Sultan Suleyman Fransa Kralı'na erkeklerle kadınların beraber dans etmesini yasaklayan bi mektup göndermiştir. Böyle bi padişahın sadrazamının, ki kendisi padişahtan sonra en yetkili kişidir, bi kadına dans teklifi etmesi hiç gerçekçi gelmiyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca lütfen konuma yorum yaparken mizah bölümünde olduğumuzu unutmayalım işin eleştirel tarafı olabilir fakat burada söz konusu mizah idi. Sende yorum yaparken daha dikkatli ol.
Ayrıca lütfen bu yorumdan sonra da yorum yapmayın konu uzamasın. Çok zor birşey değil.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ayrıca lütfen konuma yorum yaparken mizah bölümünde olduğumuzu unutmayalım işin eleştirel tarafı olabilir fakat burada söz konusu mizah idi. Sende yorum yaparken daha dikkatli ol.

konunun nerde olduğu önemli değil, konu önemli.
Neden dikkatli olmalıyım söyler misin? Bi sakınca göremiyorum

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Olaya mizah tarafından bakılmadığı için konu dışı oldu. Ayrıca ben kötü bir niyetle veya ahlaksız bir biçimde "la" demediğim halde böyle yapmazsan daha iyi olacak dediğin için bende bu şekilde uygun gördüm.Tamam konu uzamasın. Umarım anlamışsındır :locked:

Black-killing

Black-killing

Üye

konunun nerde olduğu önemli değil, konu önemli.
Neden dikkatli olmalıyım söyler misin? Bi sakınca göremiyorum

Amacın nedir ayın üyesisin diye farklı davranmak gibi bi zorunluluğun yok kardeş herkes kendi bildiğini yaşar.Hadi zaten hocanında işi yok milleti kandırıyor zaten. Hadi yavrum hadi.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Olaya mizah tarafından bakılmadığı için konu dışı oldu. Ayrıca ben kötü bir niyetle veya ahlaksız bir biçimde "la" demediğim halde böyle yapmazsan daha iyi olacak dediğin için bende bu şekilde uygun gördüm.Tamam konu uzamasın. Umarım anlamışsındır :locked:

bu olaya mizah tarafından bakılamaz.
Ne niyetle olursa olsun bana la deme. Ben sana ne dedim ki daha dikkatli ol diyorsun :hmmm

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
:hmmm

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Amacın nedir ayın üyesisin diye farklı davranmak gibi bi zorunluluğun yok kardeş herkes kendi bildiğini yaşar.Hadi zaten hocanında işi yok milleti kandırıyor zaten. Hadi yavrum hadi.

neden konuyu değiştiriyorsun?
Ayın üyesi olmamla alâkası yok ben her zaman böyleyim.
Hoca milleti kandırıyor demedim, kaynak belirtmediği sürece inanmıyorum dedim.
Son olarak, üslubuna dikkat et.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

:hmmm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Tamam Şampiyon sensin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ne kadar konuşsam da boş, anlamak istemiyorsunuz :bye2:

Black-killing

Black-killing

Üye

neden konuyu değiştiriyorsun?
Ayın üyesi olmamla alâkası yok ben her zaman böyleyim.
Hoca milleti kandırıyor demedim, kaynak belirtmediği sürece inanmıyorum dedim.
Son olarak, üslubuna dikkat et.

Hoca her söylediği için kaynak mı gösterecek böyle bi zorunluluğu yok .
Ayrıca ben de hep böyle konuşuyorum düzeltmezsem ne olur yoksa banlatır mısın ?
Bak kardeş beni daha tanımıyorsun forumda rütbeyi bilmem neyi takan birisi değilim bilerek ban yemeden önce sana büyük bi süpriz yapabilirim.Umarım dediğimi anlamışsındır.Hadi şimdi yoluna.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Konu çok gereksiz ve boş bir şekilde uzadı ya değdi mi şimdi eğer istediğin buysa ben hergün tartışırım senle ama hiç hoş olmaz.Başardın konu iyice çığırından çıktı yani valla bravo nasıl başardıysanız :alkis

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

Hoca her söylediği için kaynak mı gösterecek böyle bi zorunluluğu yok .
Ayrıca ben de hep böyle konuşuyorum düzeltmezsem ne olur yoksa banlatır mısın ?
Bak kardeş beni daha tanımıyorsun forumda rütbeyi bilmem neyi takan birisi değilim bilerek ban yemeden önce sana büyük bi süpriz yapabilirim.Umarım dediğimi anlamışsındır.Hadi şimdi yoluna.

:ah

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
:locked:

minoo

minoo

Üye
Konu sahibi isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...