Lock Screen Changer İnceleme Kilit Ekranı Resim Değiştirme Programı

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Lock Screen Changer İnceleme Kilit Ekranı Resim Değiştirme Programı
Merhaba Arkadaşlar,

Size yeni bir uygulamayı tanıtmak için bu konuyu açtım. İsterseniz hiç beklemeden başlayalım.

Bildiğimiz üzere Windows Phone 8 kapalı bir işletim sistemi bu yüzden arayüzü de sıkıcı gelebiliyor kilit ekranı da.Bu uygulamamızda kilit ekranını siz uğraşmadan değiştirmeye yarıyor.Bu uygulamanın alternatifinde bir kaç tane uygulama var ama hiç biri bunun kadar hatasız ve seçenekli değil. Şimdi geçelim resimli anlatımımıza:

Programı yükledikten sonra açtığımızda bu ekran geliyor.Tabi başta resim felan görünmüyor.

Alttaki menüyü yukarı doğru kaldırdığımızda bu şekilde seçenekler geliyor:

Eğer ''+'' işaretine basarsak bu ekran geliyor ve tek bir resim ekleyebiliyoruz:

Dilerseniz ''add multiple pictures'' seçeneğiyle birden çok resimi aynı anda ekleyebilirsiniz.
Tıkladığımızda burası gelir:

Her hangi bir dosyayı seçtiğimizde ise dosyanın içindeki resimleri bu şekilde görebilir dilediğiniz ekleyebilirsiniz:

Eveeet resimlerimizi ekledik peki ayarlara bakmadık hiç bir de ayarlara bakalım. Tekrar bu ekranı açıyoruz:

Burdan settings e dokunuyoruz. Bu şekilde geliyor burdan dilediğimiz ayarı yapabiliyoruz:

İsterseniz ne kadar sürede bir değişmesini istiyorsanız seçebilrisiniz. 30dk-12 gün arası geniş bir alanı var dilediğiniz sürede değişir:

Eveet incelememiz burada son buluyor linki de paylaşıp iyi forumlar diliyorum.Umarım beğenirsiniz

- - - Eklendi - - -

Fotoğrafı değiştirdiğinde ise böyle bir bildirim alıyoruz :

braayn

braayn

Üye
kullanıyorum oldukça iyi paylaşım için tşkler diğer arkadaşlarda faydalansın.
ben 7 ayrı resim koydum p.tesi ---- pazara kadar ayrı ayrı resim iyi oldu .tuttuğun takımın ilk 11 ini koysan hergün değiş yada 1 saatte bir değiş yaparak değişik bir hava katabiliriz :)

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
kullanıyorum oldukça iyi paylaşım için tşkler diğer arkadaşlarda faydalansın.
ben 7 ayrı resim koydum p.tesi ---- pazara kadar ayrı ayrı resim iyi oldu .tuttuğun takımın ilk 11 ini koysan hergün değiş yada 1 saatte bir değiş yaparak değişik bir hava katabiliriz :)

Güzel taktik rica ederim

Üst Alt