Llorente, Manchester City'yi takmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Llorente, Manchester City'yi takmıyor
Athletic Bilbao ile başarılı bir sezon geçiren Fernando Llorente, transfer döneminin en gözde oyuncuları arasında bulunuyor.

Son olarak Premier Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Manchester City'nin, İspanyol oyuncu için 30 milyon avroyu gözden çıkardığı haberleri dünya basınında geniş yankı buldu. Ancak Llorente, bu iddiaları net bir dille yalanladı.

Manchester City Menajeri Roberto Mancini'nin Llorente'yi ısrarla istediği haberleri hakkında Cadena COPE'e konuşan 27 yaşındaki oyuncu, "Gazeteler satılmak zorunda. Ancak gerçek olan Manchester City ile ilgili haberlerin asılsız olduğudur. Her zaman söylediğim gibi ben Bilbao'da olmaktan çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Llorente, bu sezon attığı 28 golle Athletic Bilbao'nun iki kupada finale çıkma başarısı göstermesinde en önemli oyunculardan biriydi.

Avrupa Ligi finalinde Atletico Madrid'e kaybeden Athletic Bilbao, 25 Mayıs tarhinde Barcelona ile Kral Kupası finalinde karşı karşıya gelecek.

Bu maçın önemine dikkat çeken Llorente, "Maçı istediğimiz şekilde oynayarak çok arzuladığımız kupayı kazanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
1
Görüntüleme
363
Kingmortall
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
302
Haydar


Üst Alt