Liverpool Burak Yılmaz için TT Arena'da

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Liverpool Burak Yılmaz için TT Arena'da


Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde nefesler tutulurken, ocak ayına yaklaştığımız şu dönemde dev kulüpler de yavaş yavaş transfer hamlelerini hızlandırdı. En son haber de bir o kadar ciddi: Liverpool, Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz'ı izlemek için derbi maçında TT Arena'ya geliyor! İngiliz The Sun Gazetesi'nin haberine göre Liverpool sarı-kırmızılı santrforu canlı izlemek için İstanbul'a gözlemci gönderdi.
Premier Lig'de bu sezon forvet sıkıntısını en çok çeken ekiplerden biri Kırmızılar. Andy Carroll'dan umduğunu bulamayan ve oyuncuyla yollarını ayıran Brendan Hodgson, asıl mevkisi forvet olmayan Luis Suarez'i sürekli bu bölgede kullanmak zorunda kaldı. Sezon başında milli futbolcumuz Nuri Şahin'i Real Madrid'den kiralık olarak renklerine katan Liverpool, şimdi de Galatasaray'a golleriyle hayat veren Burak Yılmaz'ı radarına aldı.

DEVLER LİGİ'NDE RONALDO İLE YARIŞIYOR!
Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde attığı 7 golün 6'sında imzası olan Burak Yılmaz, sarı-kırmızılıların bir üst tura çıkmasında büyük rol oynadı.

Braga ağlarını sarsarak gol sayısını 6'ya çıkaran milli oyuncu, bu istatistikle Devler Ligi'nde mücadele eden bir çok yıldız oyuncuyu geride bırakarak Real Madridli Ronaldo ile birlikte gol krallığında zirvede yer aldı. Trabzonspor formasıyla yakaladığı çıkışı Galatasaray kadrosunda da devam ettiren Burak Yılmaz, 2012 yılı içinde kulüp ve Milli Takım formalarıyla çıktığı 50 resmi maçta toplam 37 gole ulaştı.
HAKAN ŞÜKÜR'ÜN REKORUNU KIRDI
Galatasaray formasıyla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadında oynadığı 6 maçta 6 gol atan Burak Yılmaz böylece üst üste 6 iç saha maçında takımı adına gol atmış oldu. Burak Yılmaz böylece son 16 sezonda Galatasaray adına iç sahada üst üste en çok gol atan oyuncu oldu. 1996-1997 sezonunda Hakan Şükür 8.hafta ile 17.hafta arasında 6 iç saha maçında üst üste gol atmıştı (toplam 15 gol). Ayrıca Burak Yılmaz, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena stadında üst üste en çok lig maçında gol atan oyuncu ünvanına tek başına sahip oldu. Geçen sezon Felipe Melo iç sahada üst üste 5 maçta gol atmıştı.


 
onurca06

onurca06

Üye
Adama nazar değdirdiler fenere gol atamadı :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt