Live with walkman mı Neo V mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ossz

Üye
    Konu Sahibi
Live with walkman mı Neo V mi?
Arkadaşlar ben pek anlamıyorum ama önerilerinize göre bu ikisi arasında kaldım. Telefonların işlemci, ram gibi özelliklerine baktım ikisi de aynı ama Neo V daha pahalı neden böyle? Hangisini almalıyım sizce?

cyber

cyber

Üye
tabiki neo v almalısın

15097

15097

Üye
neo v iyidir :spr

ossz

Üye
    Konu Sahibi
Neden peki arkadaşlar ben fiyatı dışında ve live with walkmandaki 2 hoparlör dışında bir fark göremedim de farkı nedir iki telefonun?

futbol123

futbol123

Üye
Neden peki arkadaşlar ben fiyatı dışında ve live with walkmandaki 2 hoparlör dışında bir fark göremedim de farkı nedir iki telefonun?
ekran farkı var neo v nin daha büyük ve çözünürlüğü daha yüksek

• Beğen
Tepkiler: ossz
StunnerDead

StunnerDead

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4863780]
[/QUOTE]

aynen :oke: neo v .

15097

15097

Üye
Tehlike ";4863780][FONT="Impact' Alıntı:

:spr

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Kuzum Neo V tercih et..Ekran daha büyük daha iyi :) Bu da daha iyi internet deneyimi demek :) İyi Forumlar ..

• Beğen
Tepkiler: ossz
15097

15097

Üye
diğer arkadaşlarında dediği gibi neo v çünkü.Ekranı daha büyük bu demek oluyorki nette daha iyi gezeceksin ve oyunları oynarken daha çok zevk alacaksın.Büyük ekran her yönden iyidir emin ol :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Küçük ekranlar fazla zevk vermez.Oyunlar,nette gezinti vs. vs. pek zevk alamazsın.

JOURNALIST

JOURNALIST

Üye
Live whit walkmanin ekranı küçük ama çok küçük değil. Bir gio neyse live de o. Ama kimse gionun ekranı küçük demiyor, alışılmış bir kere live küçük.
Oyun da oynarsın kardeşim, internette de gezersin.
Neo v çok güzel telefon ama, bir live değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt